lauantai 17. elokuuta 2013

Tour Tampere

Viimeisten Salon kisojen innoittamana päätin lähteä Tampereelle Takkujen (Tampereen koiraurheilijat) kisoihinkin...
Alkuviikosta ilmestyi tieto FB:hen, että edellispäivänä olisi Tamskin epikset Eteläpuiston kentällä...siispä harkintaan, jos sinnekin...
Keskiviikkona Ella esitti hyvää vauhtia jo harkoissa, joten iloisin mielin matkasimme kohti Tamperetta, tosin tuolla oli Akun vain tarkoitus epiksissä harjoitella kisaamista...

No viimeinkin tuonne Eteläpuistoon löydettiin...tai ohi ajettiin jo parikin kertaa, mutta lopulta löydettiin perillekin (kenttä kyllä nähtiin, mutta kaikki muu oli niin piilossa, että ei mitään vihjettä tapahtumasta tullut)...Siinä ilmoittautumisjonossa lopulta tuli päähän, että kaipa se Ellakin radan tekee, vaikka alkujaan oli puhe, että saa levätä tämän päivän huomisten kisojen vuoksi.

Akun agilityradasta ei oikein voi valitettavasti tälläkertaa puhuakaan, vaikka harkoissa osoittanut jo jonkin kerran hyviä otteita, niin tälläkertaa oli jälleen liikaa häiriötä...ja ekalta esteeltä karattiin ympäristöön...eli siis toistaiseksi vaan harjoitellaan...ja ehkä epiksiä taas jatkossa. No saatiinhan tuo kiinni, eikä mitään sattunut kenellekään, mutta odotellaan nyt ja opetellaan...Videota en tuosta viitsinyt tänne ladata, oli siinä sikspaljon karjumista:D

Kilpaileville olikin Tommi (Raita-aho) tehnyt melkoisen radan...joten ajattelin jo, että ei tästä tule mitään, mutta mennään sit vaan höntsäämään ;) 

http://www.youtube.com/watch?v=UeXOsvv2xrQ&feature=youtu.be
Yllätys kyllä, sehän menikin melko hyvin...tosin keppien jälkeen ohjasin Ellan huonosti putkeen ja siitä väärään päähän ja hylky...Mutta vauhti oli loistavaa Ellalla <3 Ja ainaskin nautti menostaan.

Tuolta menimme yöksi Sinikan siskolle Vehmaisiin..josta jälleen aamulla Hervantaan kisapaikalle.

Säätieteilijät lupailivat sadetta lauantaille, mutta vielä ainaskin on poutaa...no jossain vaiheessa muuttaneet ajankohtaa, että puoliltapäivin pitäisi alkaa sade...saa nähdä :)

Paikalle oli kertynyt muitakin Forssan palveluskoiralaisia...Mineissä Niina ja Aura, Maxeissa Anu ja Nelly, Mira ja Iina sekä Paula ja Oona...eli hyvin olimme edeustettuna..

Olimme lähtönumerostamme (10) huolimatta neljänsinä lähdössä, joten kauaa ei kerinnyt jännittämään rataantutustumisen jälkeen...

http://www.youtube.com/watch?v=E44V8Bw8ksQ&list=PLBE1593CCE976FA19

Ai että se meni hienosti, ainoastaan A:lle jäi seisoskelemaan...jonka alastulosta luulin saaneeni kontakti virheen, mutta videolla näinkin, että tulikin puomin alastulolta...no saman arvoinen kuitenkin. Aikakin jopa alle ihanneajan, joten vauhti tuntuu löytyneen pikkuhiljaa, ensimmäinen kellotettu ihanneajan alitus Ellalla <3

Niinhän se on, joskus tuo riittäisi palkintopallille, mutta ei tälläkerta...sijoitus 7. Tällaistahan tämä laji on...ja ehkä juuri siksi niin kivaa :)

Toiselle radalle oli Petteri hionut uudet kuviot...joita lähdimme testaamaan.

http://www.youtube.com/watch?v=9mWkRu1Q2LY&feature=youtu.be

Vähän tuntui jo Ellan jaloissa tämä agilitaaminen, kun vauhti ei ehkä ihan niin hyvää ollut kuin edellisillä radoilla...Ja nyt ainaskin näytettiin tuomarille, että Puomin kontakti on kunnossa...seisoi alastulo kontaktilla muutaman sekunnin...sama taas A:n alastulolla, että sieltä katseltiin jonkin aikaa maisemia...muutoin meni hienosti, ainoastaan kolmanneksiviimeisen esteen jälkeen säntäsikin putkeen hypyn sijasta...ja siitä napsahti Hylky...melkoisen ansan oli Petteri tuohon tehnyt. Mutta muutoin loistava rata :)

Omat kisat oli ohi tältäerää, joten olikin aika jännätä muiden seuralaisten kisaamista...ja tulihan heille tulosta...Makseissa voiton vei Anu ja Nelly, Toisina olivat Mira ja Iina...molemmat Forssan Palveluskoirista :)

Tosi tyytyväinen olen itsekin tähän viikonloppuun, vaikka ei menestystä tullutkaan...Agility on tosi kivaa, silloin kun koira kulkee <3 Nyt on jalat kipeät...ja levätään ainaskin keskiviikkoon saakka (Seuran mestikset ja sit lauantaina Ylökk:in 25 v kisat...siihen saakka  MOI !!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti