lauantai 11. tammikuuta 2014

Kisakausi korkattu

Niinhän se tuli vuoden kisakausi korkattua virallistenkin kisojen osalta.

Olimme siis päivällä (aamulla) Lempäälässä Tamsk:in agilitykisoissa Ellan kanssa. Kisat alkoi siis kympiltä, joten paikalla oltiin noin vartin yli 9...siispä ilmoittautumaan ja viimekerran lahjakortti käyttöön :)

Kilpailunumerona oli 2. Melko hyvä sikäli, että ei tarvinnut odotella kauaa rataantutustumisen jälkeen, kun pääsi taas jo muihin juttuihin keskittymään...(Akunkin lenkitystä siis) 

Rata näytti mukavalta ja melko helpoltakin, tuomarina oli tuomariharjoittelija Tomas Berglund sekä varsinaisena tuomarina Esa Muotka.

http://www.youtube.com/watch?v=IrVrHHV91K4&feature=youtu.be

Melko kivasti rata meni aamun ensimmäiseksi, ainoastaan Ella jäi jälleen A:n päälle hetkeksi, mutta sieltä laskeutui sentäs melko pian...ja tuosta putkeen...sekä putkesta puolestavälistä takaisin jostain syystä :(

Siitä paukkasi vitosen...ja ihanneaikakin ylittyi 0,75 sekkaa, joten ei paljoa ajasta jäänyt puuttumaan :) Tuloksissa sijoituttiin kuudenneksi.

B Agilityrata oli vuorossa ja siinä samat tuomarit.

 http://www.youtube.com/watch?v=8YibCWGVrL0&feature=youtu.be

Tälläkin radalla oli liikkeillelähtö Ellalla parempi kuin lähes koko viimevuonna...harmiksi vain tuohon A:n päälle jäätiin taas maisemia katsomaan :( lopullinen niitti radalle tuli, kun unohdin ohjata renkaan...ja siitä sivusta ohi keinulle, josta hylky, kun en kerinnyt korjaamaan...Loppurata menikin siis harjoituksen piikkiin. Videosta loppui nauhakin just parhaiksi...ja sit viileässä alkoi akkukin hiipumaan

Mutta hienoa, kahdelta radalta ei kummaltakaan kontaktivirheitä...jotakin siis opittukin...kai :D

C Hyppyrata vuorossa ja tuomarina Minna Räsänen.

Minna oli keksinyt mukavat kiemurat radalle...sai pistää vauhtiakin jalkoihin :) Melko hyvin lähti menemään, vaikka olikin hiukan vaativia paikkoja, tosin kepeillä tuli Ellalle jokin viba, kun oli siitä vitonen paukahtanut lapulle...ylipuolenvälin tullessa tein itse hieman liian tiukan käännöksen ja tietenkin suoraa koiran eteen...siinä sitä sit hetki haeskeltiin...ja sain lopulta tuon hypyn ylikin, kun siihen toppasi, mutta tuosta ei pistetili näyttänyt onneksi karttuneen :) Yllätyksenä olikin RV (ratavirheet) 5 ja AV aikavirhettä 1,80 eli siis yhteensä tulos 6,80...ei siis asiaa palkintosijoille, joten koirien jäähdytykseen ja kotia. Videotakaan tuosta ei saatu, kuten edellä kirjoitin..S:kin sohlasi hieman kännykän kanssa, joten siitäkään ei tullut mitään.

Sain koirat jäähdytettyä perinteisellä lenkillä IP:hen ja takasin ja kilpailukirjatkin oli jo valmiina, joten ei muuta kun kotia kohti ...vasta kotiinlähdettyä aloin katsomaan tuloksia kännykällä...ja Olimme TOISINA ...En ikinä olisi tuota uskonut :) Ei siis muuta kun nokka takasin SDP:ia ja palkinnon hakuun...todetakseni, että siellä ei ollutkaan viimeisten koirakoiden tulokset päivittyneet, joten palkinnot jäin vaan haaveeksi :/ Lopputuloksissa siis Hyppärillä olimme 4 :)

Ihan mukava kisakauden korkkaus. Tästä on hyvä jatkaaEi kommentteja:

Lähetä kommentti