sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Viikko 10. Epiksiä ja sivun kääntö elämän kilpailukirjassa


Jonkin aikaa Ellaa on jälleen vaivannut tuo Narttumaisuus, mikä oli jo huomattavissa Porin epiksissä, eikä tuo ole helpottanut harkoissakaan, vaan nyt taas tuntuu, että mikään ei tunnu kiinnostavan (radalla siis) Osin varmaan voi olla tulovan juoksun ennakkomaininkeja, mutta kun on kestänyt jo reilun kuukauden ja Juoksukin pitäisi vasta enskuussa olla...no ei näistä naisista tiedä aina :)

Lauantaina oli sitten Forssan palveluskoirien epikset hallilla ja oltiinhan siellä mekin. Hoidin ilmoittautumisten vastaanottoa ja tulospalvelua...
Tosin jälleen totesin, että ei ole meidänpaikka lähteä suoraa ilmoittautumisten vastaanotosta rataantutustumaan...saati radalle toisena koirakkona sen jälkeen...ei siis onnistunut mikään, kuten jo tuossa kerroinkin.

http://www.youtube.com/watch?v=LxHo3QnWC_c&feature=em-upload_owner

Taitaa Ellalle iskeä tauko ainaski kisoista, vaikka ei tuota juoksua vielä olekaan. Jos sentäs en niitä rukkasia tekisi, kuten alkuun FB:ssa lupailin :)

Aku vuorollaan olikin hieman parempi, tosin hylky hänenkin kanssaan tuli molemmilla kierroksilla.
http://www.youtube.com/watch?v=JKL6xxhHRsw&feature=youtu.be

Pikkasen mentiin käsijarru päällä, mutta eiköhän sieltä vauhtiakin ala löytymään, kunhan saa tuon keskittymisen kohdilleen...molemmilla :)

Kohtapuoliin alkaa olla siinämallissa, että voisi jopa ajatella virallisiin kisoihin osallistumista...ehkäpä jo...

Yksi sivu elämän kilpailukirjassa sulkeentui lauantain myötä, kun viimeisen kerran edustin Forssan Palveluskoiria...koin että tuo ei vaan ollut mun yhdistykseni lopultakaan, kun ei palveluskoira rotuakaan ole, saati lajin harrastusta.
 Siirryinkin siis Forssan Pussikoirien (FPuKo) jäseneksi, joka todennäköisesti antaa paremmat eväät harrastukseen jatkossa.
Kiitokset kaikille ForPK laisille näistä vuosista.

EDIT: Aku ilmoitettu 16.3.2014 Ensimmäisiin virallisiin kisoihinsa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti