torstai 10. heinäkuuta 2014

Ellan synnytys

Lauantaina 28.6 oli Ellan laskettu aika. Hiukan tuo antoi vaan odottaaa, joten seuraava yökin sujui jännittäessä, että alkaako synnytys yöllä, meille kaikille kun tuo kuitenkin on ensimmäinen kerta, niin ei kaikkia vihjeitä osannut vielä tulkita täysin, mutta hyviä ohjeita saimme useasta eri suunnasta, Niin Choccon omistajilta, Akun kasvattaja Marilta, kuten tietenkin Koskisen Päiviltä Wörkki kerhosta, sekä monelta muulta kaverilta. Suuret kiitokset tässä vielä kaikille hyvistä neuvoista ja ohjeista.


Niihän se kello tuli sunnuntaina aamu yhdeksän ja pikkuhiljaa alkoi näyttämään, että nyt se tapahtuu ja niinhän se lähtikin käyntiin. Eikä tuosta kuvan otosta niin kauaa enää mennytkään, kun ensimmäinen pentu alkoi syntymään :)

Kello 9.52 se tapahtui, Putkahti ensimmäinen Ellan pentu maailmaan.

Ella siivoaa ensimmäistä pentuaan.

Ensimmäinen oli tyttö ja painoa oli 160grammaa. Väritys: koko valkoinen


Kello ehti rientää aikaan 11.08 kun oli toisen pennun vuoro tulla maailmaan.Toinenkin oli tyttö. Painoa 180grammaa. Väritys oikea silmänympärys ja vasen korva mustat.

Ykkönen ja kakkonen ekalla ateriallaan


Seuraava tulikin samalla tunnilla, eli kello 11.52 putkahti maailmaan.

Kolmas
 Kolmas oli poika, 180 grammaa. Väritys kokovalkea mutta hännän juuri musta.

Neljäs putkahtikin tuotapikaa perässä, vain 20 minuuttia väliä, eli aika oli 12.12

neljäs
Poika tuokin, painoa 220 g. Valkoinen, ainoastaan oikea korvanympärys musta.Vielä viideskin tuli. Aikaan 12.49


Poikahan tuokin. Painoa 225 grammaa. Valkoinen tuokin Pään oikea puoli, päälaella ja vasen korvan juuri ruskea.

Todella hienosti kaikki meni, Aikaa kului kolme tuntia tuohon touhuun, vaikka kaikki kolme olimme ensikertalaisia koiran synnytyksessä. Kiitokset kaikille puhelimen päässä olleille ja kaikillle muillekin myötäelämisestä...Ellasta tulee loistava äiti. Akulle erityiskiitokset aivan upeasta suhtautumisesta, hieman pelkäsimme, että alkaa tuota olkkarin porttia rynkyttämään, mutta ei mitään makasi kaikessa rauhassa makuuhuoneessa...Upea koira tuokin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti