lauantai 7. marraskuuta 2015

Viikko 45

Ostin koirille uuden häkin autoon, pääsevät nuokin sit pois noista näyttelyhäkeistä...löysin Peten Koiratarvikkeesta Trixie Douple häkin, jossa on molemmille koirille omat osastot :)


Tosin eihän se heittämällä KiA.n perään mennyt, niinkuin itse aattelin, takapenkki täytyi kaataa, että sai tuota hieman edemmäs, kun kulmat otti takaluukun kanteen kiinni niin, että ei luukku mennyt kiinni...tosin hieman tässä ois aikeita tuota muokkailla, josko saisi sijoitettua alkuperäisten ajatusten mukaan :)

Perjantana oltiin Ellan kanssa TamSK:n kisoissa testaamassa heidän uutta halliaan. Matto tuntui alkuun oudolta, oli todella pehmeän oloinen...jopa upottava. Mutta kyllä siihen tottui ja etenkin Ella tuntui tykkäävän, ainakin vauhti oli sitä luokkaa :)  Tuloksena siis kolme hyvää hylkyä.

Kisaradoista sen verran, että A radalla Ella karkasi viimeisestä keppivälistä ja vauhdilla seuraavan hypyn yli...joten hylkyhän siitä tuli, kun ei kerinnyt korjaamaan...B radalla renkaan ohitus ja taas vauhdilla puomille...C radalla olin hieman hätäinen ja käänsin kolmoshypyllä inan liian aikaisin, joten Ella oikasi ohitse ja palasi tietenkin hypyn yli...ja taas hylly paukkui..Hyvävauhtisia ratoja kyllä kaikki, Enskerralla täytyy hommata itsellekin yksi vaihde lisää, että pysyy vauhdissa :D

Video C radasta tässä

Näin talvikaudella aina masentaa tuo pimeys,vesi ja räntäsateen lisäksi. No niille kahdelle ei voi mitään muuta kuin pukeutua, mutta pimeys on korjattavissa. Ostin torstaina harkkareissulla Clas Ohlsonilta ledivalo listan, jonka laitoin auton takaluukun kanteen, tällä hetkellä vielä virta tulee tuolla luukussa olevalta pistokkeelta, mutta ajatus olisi vetää johdot takaluukun valolta verhoiluiden alla, mutta nyt kyllä näkee :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti