sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Helmikuu 2016 (alku)

Perinteitä kunnioittaen menimme 7.2 Jyväskylään JAT:in helmikisoihin. Siellähän siis Ellan kanssa aloitettiin kisauramme 4 vuotta sitten.

Aikataulu näytti mukavalta, kun eka rataantutustuminen 13.00. Ellalla siis yksi rata. Lähdimme matkaan 9.50 kotoa ja Jattilassa olimme 12.20 (noin) ilmoittautuminenhan siis on viimeistään puoltuntia ennen rataan tutustumista.
Ilmoittautumisen jälkeen kävin vessassa ja aattelin mennä hetkeksi katselemaan maksiluokan suorituksia. No siinähän sit kohta kuulutettiin, että luokanpäättävä jne..eli Jari (Helin) olikin pitänyt tuomarina kiirutta ja aikataulun etuajassa. Eli sit heti onkin rataan tutustuminen käsillä, kunhan saavat rimat laskettua yms.
Niinhän siinä kävi, että samantien rataantutustumiseen ja kas kummaa, ykkösenä lähtölistalla ollut koira noussut aamun aikana kakkosiin, joten ei kun ekana radalle samantien.

Ella lähti loistavasti liikkeille täysillä heti alusta alkaen. Muutama pieni ohjausmoka sattui matkalle ja hylly tuli siitä radasta, muutoin tosi hieno ja vauhdikas rata.

Akun kanssa oli kaikki kolme rataa otettuna. Tuomarina oli Laitisen Arto, joka olikin tehnyt sellaiset kulmat ja mutkat radalle, että pois tieltä. Taisi olla parhaalla radalla 7 valssin paikkaa :D vielä kun noissa oli myöhässä, niin siinähän se peli sit olikin...kolme rataa ja yhtämonta hylkyä. Tosin loppua kohden suorituksemme parani, että siitä voi olla tyytyväinen ja radat oli vauhdikkaita :)

Reenataas taas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti