keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

TSAU 11.6.2016 SERTiä pukkaa :)

Lauantaina 11.6 oli vuorossa TSAU:n kisat Liedossa. Tuomareina oli Helinin Jari ja Jalosen Kari.


Eka rata tekeillä

Eka rata meni kohtuu mukavan tuntuisestikin..harmi että tuloksia joutui oottelemaan jonkin aikaa. Vaan kun nuo selvisivät, kävi ilmi, että voitimme kisan ja saimme LUVA:n :)Karin Agilityradalle lähtöä odotellessa (eka juur lähdössä) kuulutettiin, että minien ja medien rataantutustuminen radalla 2 alkaa. Huudeltiin siinä sit, että ei kerkiä, kun koirat ois just radalle lähdössä, niinpä kisattiin tää Karin rata ekaks ja saatiin ihan ikioma rataantutustuminen neljälle koirakolle :) No tuo Karin ratahan meni ei niin hyvin, omat kuviot oli jotain ihmeellisiä. Aku kyllä teki hyvin töitä, mutta omat sijoittumiset oli ihan mitäsattui. No kuitenkin vaan vitonen virheitä ja sijoitus 3.

Jarin toiselle radalle tutustuttiin heti, kun minit oli oman kisansa lopettaneet. Olikin yksi tarkka paikka radalla, hypyltä keppien ja putken välistä, putken pimeään päähän :) 

Hyvin onnistuimme radalla, vaikka sai Akun hakea autosta juoksujalkaa. Ekalla, kun oli koira jo valmiina. Siispä suoraa starttiin, pari syvää hengenvetoa ja menoksi :)

Taas tulosten tulo kestää, vaan kun tulivat. Voitimme kisan nollaradalla ja siispä SERTi ja Nousu Kolmosluokkaan :)Voittajan on helppo tuulettaa :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti