lauantai 10. helmikuuta 2018

Helmikuu

Helmikuu alkoi treenien lisäksi Akun kanssa Eurajoen kisoissa 4.2. Raumalaiset saaneet uuden hallin, joka piti käydä katsastamassa. Mukava paikka, hyvä ja pitävä pohja, ainoana miinuksena mainittakoon pienuus, joten tilaa odottelulle sisällä ei juuri ole, elikä koiran joutuu pitämään autossa odotteluajan. Karsii, kyllä talvella osallistumisinnokkuutta :(

Itse kisaan, omia virheitä pääasiassa, tuloksena kaksi hylkyä ja kaksi vitosta. No saatiin kyllä hylkyputki poikki.

Patun kanssa treenailtiin Tanjan agilitypainotteisella pentukurssilla ja väliajat kotitehtäviä tehden. Aivan upea koira, oppii todella äkkiä kaiken. Suunnilleen kolmannella kerralla osaa tehdä mitä haetaan takaa :) Harmi vaan kurssi loppui 7:s päivä. Itse alkeiskurssille ei tullut ilmoittauduttua, kun pelkäsin, että kolme treenipäivää peräkkäin käy liian rankaksi. No kieltämättä on hieman raskasta ollutkin (varsinkin ajomatkat), mutta treeneistä saanut taas vastaavasti niin paljon positiivista. Jatketaan sit Agilityn jatkokurssilla maaliskuussa :) 



Akun kanssa olimme Janakkalassa kisoissa. Mikkilän Sari oli tehnyt vauhdikkaat, mutta haastavat radat. Tuloksina meille hyppäriltä vitonen, Agilityradoilta 2x hylky ja kerran kymppi.  Ei siis jäänyt mainittavaa kisoista, kuin että kivat kisat ja radat muuten :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti