sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Viikon 17 Kuulumisia

Tänään on sunnuntai, joten ajattelin koota tähän hieman menneen viikon tapahtumia.
Kisaamassa ei ole oltu, kun edellisviikonloppu meni Lauantai (20 päivä) Järvenpäässä Agilityliiton tulevaisuus seminaarissa ja Sunnuntai meni Helsingissä Agilityliiton vuosikokouksessa.
Tiistaina sitten emäntä lähti Tampereelle Coxaan lonkkaleikkaukseen ja Olin töistä kotolenkillä, että pääsi kesken lenkin käyttämään koirat pissalla.

Viikko meni hienosti perjantaihin asti, ei kertaakaan oltu tehty tarpeita sisälle, vaikka oli aivan uusi tapaus heille olla kaksistaan päivät kotona. On meillä hienot koirat :)

Torstaina käytiin Lempäälässä Best In areenalla harkoissa ja otinpa Akun kanssa toisen kierroksen, että hänkin saa vähän virikettä :) Ellalla (tai siis mulla) on ollut hivenen vaikeuksia saada tuolla Ella "syttymään" mutta nyt oli pallo käytössä ja se tuntui tälläkertaa toimivan täpöllä...ja Ellakin kulki mahtavasti...

...ja niinhän siinä kävi, että jonkin verran odotettu (ja pelätty) vieras saapui siis veritippojen kanssa vieraaksi, eli siis Ellan juoksu alkoi...no siinä meni taas seuraavan kolmenviikon suunnitelmat :/ Onneksi kuitenkin vasta juoksun alkuvaihe, niin ei tarvitse laittaa koiraa häkkiin pois kotoa olo ajaksi.

Emäntäkin tuli Lauantaina kotiin ja häntä on tässä passattu, kun ei tuo elämä kahden kepin varassa ole kaikista helpointa.

Tänään sunnuntaina yksi kouluttajistamme kysyi, kun hän on lopukkaantunut ratsastusonnettomuudessa, josko menisin ensi keskiviikkona häntä auttamaan harkkoihin...lupasin mennä...josko tuossa itsekin jotain oppisi :)Illan lopuksi vielä teimme koiruuksien kanssa Mustajärven lenkin (noin 7km) ja pikkasen kotitarve agilityharjoituksia.

Tästä taas uuteen viikkoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti