lauantai 6. huhtikuuta 2013

Alueharkat ja muuta

Tänään on lauantai, mutta aloitetaanpa eilisestä.

Illalla lähdimme kevään ekalle juoksulenkille, eka pari kilometriä koirat irrallaan, no tietenkin siinä sit Lapinkalmassa tuli vastaan tuoreet peuranjäljet, joille koirat siis lähtivät. Ekaksi en tuota huomannutkaan, kun selkäni takaa lähtivät,  mutta piakkoin siis huomasinkin, että jotain puuttuu matkasta.
Siinä sitä sit vihelleltiin ja huudeltiin, kunnes Aku tuli luokseni, no herkkupala hänelle sit ja hihnaan kiinni, että ei uudelleen lähde. Pian jo nähtiin vilaus Ellastakin, mutta vielä ei tuo ollut valmis tulemaan luokse. Vartti kun oli lähdöstä (noin) päätti Ellakin viimein tulla luokseni, niin pääsi matka jatkumaan...Suhteellisen kiva juoksukeli, vaikka vielä toisinpaikoin jäistä onkin, Loppujenlopuksi ei aikaa kuitenkaan kulunut paljoa enempää kuin normaali kävelylenkilläkään ollessa, tuosta koiruuksien omasta lenkistä huolimatta :)

Lauantaina oli sit Alueharkkapäivä Raisiossa, Aamulla otin Humppilasta Anitan Zeron ja Retan kyytiin ja aven nokka kohti Raisioo. Siellä oli jo harkat käynnissä (eka ryhmä) ja pikku lenkki koirien kanssa, että pääsevät ainaskin tarpeilleen, vaikka kunnon lämmityskin voisi olla asiaa..
Ellan eka kierros meni kuin täi tervassa, sitä haistelun määrää..ja ei oikein tuntunut heräävän tähän taas, mutta pikkuhiljaa alkoi vauhti kiihtymään ja tehtiinpä nollaratakin harkoissa, ihan kelvollisella vauhdilla.
Akulla oli hieman kanssa omassa ryhmässään motivaatio ongelmia, kunnes otin keltaisen pyöreän taskustani ja siitä se vauhti alkoi...melkoisen hienoa menoa oli tuon jälkeen. Juha kertoi, että menee kevyen näköisesti, no ihmekkös tuo kun koko talvi tehty lenkkiä joka päivä...ja kuitenkaan ei juurikaan ylimääräistä painoa ole :)
Eihän nuo tietenkään täydellisiä ratoja ollut, mutta siihen nähden mitä ollaan harjoiteltu, niin loistavia...kuulemma Aku on samassa vaiheessa kuin Ella vuosi sitten, kun Alueharjoitusryhmä aloitettiin...ja Aku on vielä pentu :)
Harkkojen päätteeksi kävimme vielä pienen jäähdytyslenkin Naantalin puolelle :)

Tästä on hyvä jatkaa, tällä kertaa ei tullut kuvia saati videota, mutta ehkä seuraavista harkoista sit, kun ollaan jo ulkokentällä :)
Illalla vielä saunottelua ja Ellan hierominen, Aku taas nauttii virvokkeita ja juo löylyvedet suoraa kauhasta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti