sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä

Torstaina olikin maneesikauden viimeiset harkat ja noiden esteiden siirto takaisin Kuuman maneesilta omalle kentälle Viksbergin perille. Homma kävi sujuvasti, kun viimeinen koira oli suorittanut harjoituksensa, siitä meni 45 minuuttia, kun kaikki esteet oli siirrettynä Oman kentän konttiin. Upea porukka kyllä, kun ei tarvinnut ketään pyytää, ottaisitko ja tulisit kaveriksi, päin vastoin, heti oltiin auttamassa.

Akun kello 16 ilme. Tuijotus, Nyt se kone kii ja lenkille.


Lauantaina touhuilin kotona ja siirsin lumet tuosta pihan keskeltä pois, vähän kuin kevään apuna. No eikä mitä, pakkohan siihen oli esteet nostaa ja ottama muutama pieni harjoitus. Kuviakin tuli muutama otettua, nämä tosin ei ole itse harjoituksesta, vaan sellaista jälkilämmittelyä saunan lämpiämistä odotellessa. Kyllä meillä siis koirat kuitenkin harkataan yksitellen :DSunnuntaina sit olikin vuoro kisojen, tosin kisalle ei oikein ollut odotuksia, kun sellainen paikka, missä ennen ei ole käyty, niin tietää haastetta kisaan, sillä taatusti uuden paikan hajut tulevat taas viemään, mutta onhan se mentävä, kun kuitenkin nimellisesti on "oman seuran" nimittäin Parsonrussellinterrierit ry nimissä järjestetty. Mahdoton väsytys aamulla, vaikka menimme ajoissa nukkumaan, niin osittain tuo kellojen kesäaikaan siirto vei kyllä mehuja aamusta. Ilmankos sitä sit eka radalla nukuinkin...

http://www.youtube.com/watch?v=WkpyMCbvpjw&list=PLBE1593CCE976FA19

Muutoin siis kohtuu rata, mutta nukuin tuolla päädyssä ja Ella pääsi koskettamaan tassullaan A estettä ja siitä hylky, tosin olisi tuossa lopussa saanut vielä puomilta vitosen.
Toinen rata olikin heikompi kuin eka, kun Ellan nenä tahtoi viedä voiton radan kiinnostavuudesta.

http://www.youtube.com/watch?v=jSfPqiqPOz0&list=PLBE1593CCE976FA19

Työtä siinä tehtiin, että ei sentäs hylkyä tullut, vaikka aikaa kului ja pisteitä ropisi. No nyt on tämäkin paikka korkattu, josko ensikerralla sit vähän paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti