keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Lekurireissussa

Keskiviikko 13.3.2013. Tänään oli Akulla uus ja outo paikka, mihin menimme vierailulle. Nimittäin eläinlääkärille. Akulla on kainalot olleet punaiset ja kutisevat...ja muutoinkin hieman nahka punertanut. Vielä kun rokotustenkin aika on ensikuussa viimeistään, niin päätimmepä tuon tehdä samantien.
Joku isompi koira oli sisällä, kun menimme, siispä odottelimme odotushuoneessa ja samalla punnitsimme, kun oli kunnon vaaka käytettävissä. Painoa oli 9,25 kg.
Sisään päästyämme lääkäri halusi ensimmäisenä nähdä Akun paperit ja sukutaulun :D kehuen sitten, että hienoa sukua on ja muutoinkin komea Parsoni. Tietäähän tuon, kun itsekin on kasvattanut Parsoneita usean vuoden, pitäen Tulikukan Kenneliä :)
Aku sit tutkittiin ja totesi, että hiivatulehdus ilmeisemmin. Eli käytännössä ruokavalio menee remonttiin ja kaikki vilja jätetään pois...lisäksi alkuun lääkitys...tosin tuo saattaa lääkitykselläkin lähteä paranemaan, mutta mikäli näin ei tapahdu, niin kaksi kuukautta kokeillaan tuota täysin viljatonta kautta.
Kun tuo oli hoideltu alta pois, oli rokotusten vuoro...ja tietty sirukin tutkittiin, löytyi ja oikea oli :) Aku oli reippaana koko ajan, ainoastaan rabies rokotus hieman itketytti.
Rokotukset ja kaikki muu tuli hoidettua ja vielä passikin hommattua. Joten ulkomaan matkoillekin voidaan lähteä...Esitti kyllä näyttelyyn lähtemistä, mutta kai nää kotomaan kisat saa piisata...jos edes niihin :D No Metsästysterrierinäyttelyyn nyt kuitenkin toukokuussa :)
Rahaakin meni ihan kivasti 96€...ja tuostakin jäi vielä passin hinta puuttumaan, että kivaa ja halpaa lystiä tämä koiran omistaminen, mutta on ne silti niin <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti