sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Sunnuntai

Sunnuntai alkoi oikeastaan jo lauantai-iltana (tai ainaskin vaikutukset siihen) Piti mennä niin hyvissä ajoin illalla nukkumaan, olin jo konetta sammuttelemassa, kun Sinikka meni iltapissalle koirien kera (tai siis koirat meni). Hetki tuon jälkeen huusi ovenraosta, että täällä on piru irti, no minä siihen katsomaan, että minkäsnäköinen tuo sitten on.
Ulosmennessäni kuului kun naapurien pihalla olevat koirat ulvoi ja muutenkin melko aavemaista. Koirista ei näkynyt jälkeäkään, mut S sanoi, että puuliiterin taakse Ella ainaskin meni tuon "vieraan kanssa" menin sitä sit katsomaan aamutakkisillani ja no eipä tuo mikään Piru ollut, vaikkakin hieman pirullinen otus kuitenkin, nimittäin supikoira.
Pientä vääntöä tuossa sit hänen kanssaan oli, mutta lopputulokseksi saatiin siis kuitenkin me 1-supi 0.


No sit vaan Ella pesulle ja supin hukkaaminen, tosin hankalaa tuo on tällä kelillä.

Tuo tapahtumahan ei sinällään maailmaa hetkauttanut, vaan Aku kun kuuli mikä mekkala lähtee Ellasta ja supista, niin meinas jotta hänhän ei tuota kuuntele ja taas mentiin mettään, niinkuin alkuviikostakin (tosin siitä en tainnut blogia kirjoittaa) Siihenhän ne yöunet sit menivätkin, kun alettiin tuota etsiskelemään...ei kuulu eikä näy mitään, kunnes n.2.20 kuuluu tuttu TÖMS oven takaa, kun Aku hyppää eteisen väliovea vasten :)
Ei mitään käsitystäkään missä tuo olisi voinut olla 4ja puoli tuntia, mutta oli täysin lämmin koira, eikä lumessa, saati palellutkaan, että hyvä paikka ollut kuitenkin.
Akuhan meni heti Ellan selkään kotia tultuaan, oliskohan tuolla siis juoksua ilmassa (viitaten eiliseen blogiin), vaikka ei Ella myötämielinen vielä ollutkaan :) Siispä Aku häkkiin ja unta kaakkuun kaikille.

Herätyskello soi 6.00 eli julmetun paljon liian aikasin yön tapahtumia silmälläpitäen. Ei auttanut kuin nousta, kun kerran oli luvannut mennä SportDogParkkiin Tamskin kisoihin koetoimitsijaharjoitteluun.
Kahdeksalta olin tuolla paikalla, onneksi olivat jo hyppyradan tehneet edellisiltana. Hommanani kun oli ratamestariharjoittelu tuolla, joten ei jäänyt meille muuta kuin esteiden merkkaamiset yms. pikkuhommat.
Ratamestari harjoittelussa tuossa menikin kokopäivä, siinä sivussa ykkös ja kakkosluokkien Ajanotot sen lisäksi olin tuomarinsihteerinä kolmosluokan hyppyradat, mielenkiintoista olla ekaa tuomarinsihteeri hommaansa kolmosluokan kisoissa...onneksi tulosliput oli hyvin, niin hyvin tuosta selvisikin.

Tänään tuli sitten nuo Agility koetoimitsijakorttiin vaadittavat harjoittelut suoritettua, eli huomenna Palveluskoirien hallituksen kokouksessa pitänee esittää, että josko saisi puollon taas tuohon korttihakemukseen, niin saisi paperit lähtemään Sagiin (Suomen Agilityliitto)

Siinäpä sitä touhua olikin yhdelle päivälle taas, jostain syystä ei enää oikein kiinnostanut harkkoihin lähteä, kun tuolla tuli oltua 8-5 joten nyt vaan saunaan ja jos tänään pääsisi hieman aikasemmin nukkumaan...tosin kellokin soi jo 4.50

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti