tiistai 9. heinäkuuta 2013

Agirotu toinen kisapäivä

Niinhän se lauantai aamukin valkeni sangen varhain. Ekan radan (E rata) rataantutustuminen 8.40 Ekaa kertaa tuomarina meillä Seppo Savikko. Rata tuntui alkuun melko mutkikkaalta, mutta oli oikeastaan kivakin, tykkäsin lopulta tuosta.


Vähän oli kankeutta edelleen Ellalla. Edelleen tuo valeraskaus vaivaa, ja selvästi katsoi ennen toista hyppyä, että ai uusi tuomari :D normaali tökkimistä jälleen A esteellä, mutta siitä kun päästiin, niin kulki suht mukavasti ...aina kepeille asti...Siellä sitten toppi (Joku sanoi rataantutustumisen aikana ratahenkilöille, että kepeissä on edellisillalta koirankarvatuppoja, että koira toppaa niihin haistelemaan...no ratahenkilöt olivat poistaneet tupot, mutta pudottaneet ne keppien viereen, noin 30 senttiä kepeistä...siihen sit jäi Ella) :/ no toisaalta motivoitunut koira ei tuosta hätkähdä, mutta Ellalle tuo koitui kompastukseksi...vedin siitä sit suoraa maaliin hyllyn tietoisesti ottaen, ei sillä tuloksella kuitenkaan olisi ollut merkitystä :)

http://www.youtube.com/watch?v=AVVwLfw4J1I&feature=youtu.be

Sitten onkin päivä joutilasta aikaa, seuraavaan rataantutustumiseen on vaatimattomat 9 tuntia..no koirien lenkitystä ym. lepäilyä...ja ajankulua, kelikin tänään mukava, noin 20 astetta :)

Tulipa sit shoppailtua ja ostettua virallinen kisapaita

nyt saa hyllyttää luvan kanssa :)

Tulihan se toisenkin radan vuoro sieltä ennenpitkää. Taas sellainen tuomari, joka oli meille uusi, nyt vuorossa Katarina Virkkala. Kiva rata hänelläkin, Ellan vauhti vain alkuun tosin hidas ja pysähtelyjä liikaa...

http://www.youtube.com/watch?v=4otQJJ-LRX8&feature=youtu.be

Loppusuora oli Kujalan Juhankin mielestä (joka katseli suoritusta) aivan vertailukelpoinen muihin verrattuna, vauhtia siis löytyisi, kunhan saisi tuon käyttöön jo heti alusta...tulee aivan liikaa muutoin annettua tasoitusta muille :/

Kisasta selvittyä olikin aika suihkulle ja sit ilmoittautumaan lisähommiin...ja tottahan se joukkuekisa ilmoittautuminenkin tuli suoritettua :)

Tuli siis talkoihin ilmoittauduttua ja siitä napsahti keltainen paita :)   

Päivän viimeiset startit suoritettiin lähellä iltakymmentä...ja sit alkoikin minun työvuoroni...ohjelmassa oli alueen "vartiointia" yhteen saakka.

teivon teletappimaa :)
Hyvin meni tuo aika, ei mitään häiriöitä, ainoastaan muutaman innokkaat joutui häätämään kentiltä pois harjoittelemasta...viimeiset puoliltaöin...mikä ihme saa ihmisen harkkaamaan tuohon aikaan, itsellä ei edes tulis mieleen :)  Muutoin oli rauhallista, ei ulkopuolista liikennettä...jatkovuorolaiset tulivat paikalle hyvissä ajoin, joten pääsin nukkumaan ajoissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti