lauantai 24. elokuuta 2013

Viikko 34. Mestiksiä ja Ylöjärven kisaa

21.8. Keskiviikko oli se päivä, kun ratkottiin Forssan palveluskoirien agilitymestaruudet. Meidän haaveet möllimestaruudesta meni jo edelliskisassa, kun lähdettiin radalle ennen tuomarin lupaa...ja siitä saatiin hylky...no ehkä jotain silti opittiin :)

http://www.youtube.com/watch?v=Hj7PVHUvBjI&list=PL9e4MVxd9GBayCcbaR1Gw6yDaSQOkkdm-

Tälläkin kertaa oli mukana vain kolme koiraa, kuten ekallakin, niin vajaa määrä pisteitä jaossa...Radalle lähdimme Akun kanssa hyvin...eka suora meni aivan hyvin, mutta suoran päässä putken paikkeilla tulvahti ties mitä hajuja Akun nokkaan...ja vähän täytyi merkkaillakin paikkoja...jonka lisäksi ei oikein tahtonut isännän ääni keritä Akun korviin saakka, joten hieman meni haahuiluksi...no päästiinhän tuosta eteenkinpäin...ja maaliinkin lopulta...virhepisteitäkin vain 25...tosin aikaa kului rutkasti. Sijoituksena siis radalla 2. ja Kokonaiskilpailussa 3.

Medimölliradan voittajat 1. Kassu ja Jenni 2. Aku ja Timo 3. Oikku ja Heidi

Medimestaruuden palkitut

Möllien jälkeen oli vuorossa kilpailevat. Mineillä aloitettiin ja olimme Ellan kanssa kolmansina radalla

http://www.youtube.com/watch?v=a0VVsY-Gn00&list=PL9e4MVxd9GBayCcbaR1Gw6yDaSQOkkdm-

No nyt sit ei oikein onnistunut mikään...Ei lainkaan kuunnellut ja meni minne sattui...ja löysi vanhan pissapaikkansakin :/ Tulos siis hylky...ja puhdas sarja mestiksistä...kolme hylkyä.

Niinhän se lopulta meni, että Hansu voitti mestaruuden, vaikka kolmanneksi jäikin viimeisessä kisassa. Mira taasen voitti Maksien sarjan. Molemmat koirat X rotuisia virallisesti.

ForPK.n kilpailevien Agimestarit. Maksit Mira ja Iina, Minit: Hanna-Mari ja HeksuEi ollut siis palkintosadetta tiedossa meidän "tiimille" Ellan kanssa...
Torstaina käytiin harkkaamassa kentällä, eikä Ellan vauhti oikein tuollakaan vakuuttanut, mutta katsotaan nyt taas mitä voi tehdä lauantaiksi...Akulla oli hieman karkaamisongelmia jälleen, mutta pienen neuvottelun (ja palkanvaihdon jälkeen) alkoi kulkea tosi hyvin :)

Perjantai-iltana ajelimme Ylöjärvelle Vuorentaustan koululle, siellä oli lauantaina ja sunnuntaina Ylökk:in 25 vuotis juhlakisat, tosin olemme siellä vain lauantaiaamupäivän, kolme starttia..

Yö oli kylmä ja kun ei autossakaan ollut lämmitys päällä, niin Ella nukkui kokoyön mun peittoni alla...ja Akukin pitkän aikaa...

No viimein se kellokin (7.30) soi ja repi meidät sängystä...Noo sai tässä kuitenkin nukkua 1,5 tuntia kauemmin, kuin kotoa lähtiessä :)
Aamu aloitettiin C radalla, eli hyppärillä karisi unihiekat silmistä...ja suht hyvän vauhdin saatiin aikaan, jopa niin, että Sinikka ei kerinnyt edes videota kuvaamaan (tosin Aku oli autossa ollessa tempassut niin, että S.n sormi oli jotenkin jäänyt kaulapannan rakoon ja kynsi lohki)...no siis rata meni kohtuullisesti kepeiltä tuli vitonen ja keppien jälkeen olleella renkaalla rengasrikko, eli siis oli hajoava rengas, johon Ella osui ja tuo hajosi, joten hylky...

B radan vuoro

http://www.youtube.com/watch?v=29TeoQ6o43U&list=PLBE1593CCE976FA19

Tässä oli ihan aloittelijamainen moka...päästää nyt koira puomille, kun ois pitänyt ottaa "hanskaan" ja ohjata putkeen, muutoin harjoitusmielessä rata meni mukavasti..

A Rata:

http://www.youtube.com/watch?v=D2ezi6DMxJQ&list=PLBE1593CCE976FA19

Vähän oli alussa vauhti hakusessa ja Kieltoja paukkui kolme peräjälkeen...ja siitä hylky :/

Niin se lauantaipäivä kului...jos joku sentäs lohdutti...Tai oikeammin ilostutti, niin kaverit Eija ja Veera. Molemmat viimekesän AgiWörkki joukkueesta, ottivat A radalta kaksoisvoiton...ja B radalla olivat 2 ja 3 C radalla Eija voitti :) Hyvä Wörkit <3

Eija ja Typy ja Veera ja Eppu

Hieman jäi harmittamaan, kun ennalta sovittu tuo B radan voitto, meni hylkyyn...tytöt kyllä hoiti oman osansa ja ottivat molemmat ykkössijan radoilla ;)

2 kommenttia:

  1. Hyvä harrastus..saa koirat tarvisemaansa aktiviteettia ja itselläkin varmaan kunto paranee.Ja eikös joka kerrasta jotain opi..vaikken koko agilystä niin mitään tiedäkkään kuin mitä olen kuviasi ja juttujasi seurannut.

    VastaaPoista
  2. On kyllä...ja koirien lisäksi itsekin sa hyvää aktiviteettia :)Kyllähän sitä oppii, jos vaan muistaisi oppimansa

    VastaaPoista