sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Viikko 47 kävelyä ja kisailua

Tällä viikolla tuli kaikenkaikkiaan kuljettua koirien kanssa ennätysmatka, peräti 52 km lenkkeilyä viikon aikana. Pari kertaa lenkki yli 10 km, mm. Maanantaina Sammakkolammin/Taalaantien kierros 11km ja Perjantaina Ylisen kautta Mustajärvelle ja Vehkajärvelle lenkki 11 km sekin :) muut onkin olleet normaali 6 kilometrisia, jopa keskiviikkona ennen harkkoja...auttoi hieman ainaskin Akun keskittymiseen harkoissa, kun oli jo suurempi puhti poissa :) Tilastoja olen pitänyt HeiaHeia ohjelmalla netissä, joten sieltä löytyy lenkit päivimäärittäin kirjattuina...reittien pituudet mittaan tällähetkellä Endomondo sportstrackerilla, joka toimii kännykässä :)


Lihashuolto on tärkeää lenkkien ja harkkojenkin jälkeen, tietää Aku

Mutta sitten itse asiaan ja sunnuntain kisapäivään. Kisa oli jälleen SDP:llä (SportDogPark) Lempäälässä, joten paikat oli tuttuja jo entuudestaan. Pitkästä aikaa kelikin oli kokolailla miinuksen puolella, joten koiratkin täytyy vaatettaa, että lihakset pysyy lämpiminä...

Ja sitten itse kisaan, Ensimmäisenä meillä oli vuorossa B Hyppyrata, joss tuomarina Minna Räsänen, joka aikoinaan oli meillä tuomarina Ellan ensimmäisessä kisassakin (toivottavasti tänään menee paremmin) :D

http://www.youtube.com/watch?v=stTlEiLh_fE

Ai että mikä MOKA...Unohdin tyystin radan tuossa 9 putken suulla. Ohjasin putkeen aivan oikein (paikka ei ehkä paras mahdollinen ollut) mutta samantien kun Ella meni putkeen aattelin että " VOi hitto ...Hylly tuli" Vaikka Ella meni täysin oikein...ja jäi sentäs tuonne putken päähän katsomaan, että mitäs nyt ?
Alkumatkalla tuolla radalla oli pieni stoppi, kun oli jäänyt kumirouhetta (keinonurmen täyteaine) keppien tukiraudan päälle, niin sitä piti pysähtyä haistelemaan, mutta siitä selvittiin pienellä aikaviiveellä..
Lopussa vielä toistakertaa tuohon samaan putkeen mennessä Ella teki kiellon, mikä varmaan tuokin menee mun ohjauksen piikkiin, mutta aivan loistava rata muutoin...Taas jäi paljon jossiteltavaa, että kuinka pienillä korjauksilla olisi ollut yhtä Luvaa rikkaampi, mutta tätähän tämä laji parhaimmillaan on :)

http://www.youtube.com/watch?v=noLncqvRlIw&list=PLBE1593CCE976FA19&index=41
A Agilityradalla ei sit jäänyt jossiteltavaakaan...jouduimme olemaan melko pitkään odotusjonossa ja Ella alkoi hieman hiipumaan, ja sen huomasi heti startissa, että paras terä on nyt poissa...Puomin alastuloa jäätiin varmistelemaan (seisomaan paikallaan) jo puomin päällä ja muutenkin alastulo oli tervanjuontia...Joo tiedän, että ne ei ole meillä kunnossa, pikkuhiljaa teemme kyllä töitä noiden eteen, saadaksemme ne kuntoon.
Keinun jälkeen Ella päättikin, että nyt olisi kiva hypätä, putken sijaan, niin hylkyhän siitä paukahti samantien jälleen kerran. Muutoin rata meni loppuun suht kivasti, paitsi A:n alastulokontakti jälleen hypättiin...

Sellaista taas tälläkertaa, pysykää kanavalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti