sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Syksyn kiiruita (Viikko 44)

Päivitetääs taas tilannetta tännekin, johan nyt on viikko 44.

Kisailtu ei olla lainkaan tuon ATT:n kisan jälkeen, eli siis melkein huipulla ollaan edelleen :D :D :D, eikös se niin ole että olet niin hyvä, kuin viimeinen kilpailusi :D

No kaikenlaista tässä kuitenkin on tapahtunut matkan varrella. Salossa oltiin epiksissä, ja siellä Aku sijoittui kolmanneksi medimölleissä.

http://www.youtube.com/watch?v=OKTTOjg0ij4&list=PL9e4MVxd9GBayCcbaR1Gw6yDaSQOkkdm-&index=8

Ellan kanssa tuo kilpailevien luokka menikin pelkäksi säheltämiseksi.

Yksi syksyn pääasiallisista ajankäytön kohteista on ollut Forssan Palveluskoirien harjoitushallin varustelu talvikuntoon. Talkoot oli lokakuun 19 päivä ja hommassa edettiin niin hyvin, että saatiin esteetkin haettua kentältä ja samantien pyörähti sisäharjoituskausi käyntiin. Erityiskiitos Susannalle, jonka ansiosta saatiin naapurista RAUTATEUKALTA lainaan trukki kuskineen rullien siirtelyyn. Kuten myöskin rullat olihan heidän tiloissaan odottamassa halliin pääsyä :)

Jokunen kuva hallitalkoista:
Tästä se lähteeYhteistyössä on voimaa
Tästä on hyvä lähteä talvikauteen. Tolpassa näkyy "0-kello" jota soitetaan 0-radan tullen :)
                                                      
Paljon muuta ei tässä syksynmittaan olekaan tapahtunut, paitsi harjoittelua. Harkat menee muuten melko hyvin, mutta Aku tahtoo sponsoroida harjoituspaikkoja ylimääräisillä maksuilla, pissasakkojen muodossa, no eiköhän se tuosta pikkuhiljaa tilanne korjaannu silläkin saralla. Jollei muutoin niin sitten lekurireissun kautta, no ehkä tuo on muutoinkin tulossa. Aku kyllä alkaa osoittamaan loistavia merkkejä harkoissa, että saa nähdä mikä hänestä tulee...no seuraava koitos on Parsonien mestikset 16.11 Hyvinkäällä, siellä ollaan ainaskin vielä möllinä mukana.

Ellan kanssa ei paljoa olla nyt touhuttu, kun par'aikaa on juoksu päällä. Joten harkatkin on tällähetkellä "jäissä" no saa nähdä mikä on vauhti kun seuraavaksi pääsemme kisaamaan 24.11 Tamskin kisoihin Lempäälään...ainaskin motivaatio pitäisi olla kohdillaan reilun kahden kuukauden kisatauon jälkeen :)

Jaa niin olinhan minä, kun tuo 26.10 päivän Tamskin kisa peruuntui osaltamme Ellan juoksun vuoksi, niin sit sunnuntaina 27 päivä tuolla ratamestarina kolmosten kisoissa Maksi ja Medi radoilla, yhteensä 6 rataa ja 9 tuntia :) Mukavaa hommaa tuokin. 

Lenkkeilty ollaan, jos ei muuta, eilen teimme Akun kanssa 12 kilometrin lenkin...no ainaskin kunto kasvaa :)                              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti