torstai 26. joulukuuta 2013

Loppuvuoden kuulumisia

Viime blogissa jo kirjoitin, kun oli ruokaa hankittu koirille. Lisääntyi tuo ruoka vielä hivenen, kun töissä ollessa satuin huomaamaan 9tien varrella auton alle jääneen peuran. Siitä sit soitto Sinikalle, että soittaa poliisille, että josko tuon saisi koirille ruuaksi.
Kului pari tuntia ja S sai soiton, että olisi nyt hänellä peräkärryllä, mihin tuodaan ? :) Siinäpä sitten meni jouluvalmistelutkin hieman uusiin puihin, kun tuli tuo peuran ruoaksi jalostaminen väliin.

tästä se lähtee

Sen verran tuli tuosta tavaraa, että meillä pakastimet tulivat täyteen ja ylikin, joten osa tuosta myytiin "omakustannushintaan" Sannalle, jolla myös useampi barffaava koira. Heidän kertomuksiaan voi lukea täältä https://www.facebook.com/pages/Tyyne/591468594235733?fref=ts

Tuossa menikin useampi päivä mukavasti, että saatiin kaikki jalostettua syötävään muotoon, jauhelihaksi asti.
Homma kun saatiin selväksi, niin piti hakea vielä yksi pakastinkin lisää, että saadaan kaikki kylmään. Onneksi löytyi Tori.fi:stä pieni ja halpa Toijalasta, joten sekin asia järjestyi mukavasti.

Joulukuun 15 oli suuri päivä meillä, nimittäin Akun 2 v syntymäpäivä

Ellalle tuo lakki taitaa olla numeroa liian suuri :D
Siinäpä tuo ajan kuluminen kokolailla olikin. harkkoja jokusia (melko hyviäkin) ja lenkitystä...vuoden loppuun tavoitteena 1500 km, ei ainaskaan tässä vaiheessa paljoa puutu :)

Joulukorttikuva viimevuodeltaja tältä vuodelta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti