lauantai 28. joulukuuta 2013

Vuoden viimeiset


Keskiviikon harkkavuoromme oli peruttu (ihme juttu 25 päivänä;) ) (tai kauniimmin sanottuna) yhdistetty torstain vuoroon...tosin silloinkaan ei ihan perusharkkoja ollut, vaan alkuun suoritimme kisanomaisen radan.
Minit aloitti ja Ellan kanssa lähdimme ensimmäisinä..ihme sohellusta koko aika, ei siis minkäänlaista ohjausta itseltä...koira nyt taisi tehdä minkä pystyi.
Toisena oli Lucia ja Flo..ja Me jälleen Akun kanssa kolmansina (kokoluokan vaihduttua mediksi) ..ja taas samat kuviot...Tuntui kuin ei koskaan olisi tehnyt agilityä :(

Sen jälkeen kun kaikki olivat radan suorittaneet vuorollaan, otettiin tuo sama harjoituksena käännetyssä järjestyksessä...kuis ollakaan meillä meni hienosti molempien koirien kanssa tuo harjoituksena...kai sitä oli jotenkin huonolla asenteella liikkeillä alussa...tai sit päivällä tehty 13 km:n lenkki tuntui kartturin ohjauksissa :/

Lauantaina 28.12 Oli vuorossa osaltamme viimeiset epikset tältä vuodelta. (kun ei enää ole muita tiedossa)
Paikkana oli Panelia ja siellä Rauman Käyttö ja Seurakoirien http://rks.fi/ Sika-Areena. Kuten nimikin antaa ymmärtää, paikka taitaa olla entinen sikala, joka otettu näin hyötykäyttöön :)

Sain puhuttua itseni ympäri ja otin molemmille koirille kaksi rataa. Akulle Medi mölleihin ja Ellalle kisaaviin ykkösiin. Minimöllien ollessa radalla katselin, että aikas nenä maassa menee useat koirat, joten voi olla haastetta Ellan kanssa.

Kokeilin Akun kanssa "uudenlaista" lämmitys systeemiä, koirat olivat molemmat autossa ja kävin pelkästään Akun kanssa lämmityslenkin, kun ennen on ollut molemmat mukana, niin Aku kerää kierroksia jo tuolla...nyt oli meno rauhallisempaa ja yhteistyö tuntui toimivammalta, valmistautumisvuoromme ollessa tulimme lähistölle, mutta ei kentänreunalle saakka vartoilemaan lähtövuoroa, vaan lähtöön tulimme vasta vuorollamme. Se tuntui auttavan ja Aku pysyi molemmilla kierroksilla selvästi viileämpänä kuin tähänmennessä olleissa kisoissa.

http://www.youtube.com/watch?v=9Hc29xRW6bc&list=PL9e4MVxd9GBayCcbaR1Gw6yDaSQOkkdm-&index=10

Videolla Akun eka rata, jolta tuloksena 16 sekkaa yliaikaa ja 15 virhepistettä. Toinen parempi rata meni aikaan -9,46 eli alle ihanneajan ja 10 virhepistettä (puomin alastulo kontakti ja putkeen mennessä kielto) muutoen loistava rata...Upea koira <3

hienosti meni (melkein) tosin tuo radan pituus ei varmaan ole oikea, joten vauhti ei ehkä kuitenkaan noin kovaa ole

Ja vaikka tuloksissa lukee mun kohdalla, että FIN, ei se tarkoita, että kisa oli joku Muu Suomi- Rauma kilpailu :D heillä vaan ei ollut tiedostossa ForPK lyhennettä...ehkä enskerralla sitten :)Kuten tuossa etukäteen arvelinkin, niin vaikeaa oli Ellan kanssa ekalla radalla. Hivenen tahtoi nenä viedä ja sit kun lähdettiin, niin taas mentiin...ja minä auttamattomasti myöhässä :/
Niinhän siinä kävi jo lähdössä...lähtöön jäätiin haistelemaan ja sitten vauhti päälle ja puomille...vaikka putkeen piti mennä...eli siitä siis hylky heti alkuun...ei siitä sen enempää.

Toiselle radalle saimme koottua (minut) ja lähtökin onnistui hienosti ja se putken pääkin löytyi nyt...vaikka ei videolla näykään :/

http://www.youtube.com/watch?v=oHAln94T__Y&list=PL9e4MVxd9GBayCcbaR1Gw6yDaSQOkkdm-

Muuten melko kiva rata, ainoa että jätin "oven" auki tuohon 15 hypylle ja kurvasi siitä ohi ja putkeen joten hylky oli väistämätön :/ Muuten hyvä rata...tosin linjat oli hieman "laveat" ahtaassa Areenassa.

Tähän se sit loppui tältä vuodelta Agiltyharrastuksemme. No ensivuonna jatketaan kahta kauheammin. Ekat harkat 2.1 ja Epikset 6.1 Ylöjärvellä...sit ekat kisat 11.1 Lempäälässä, että ei tässä ajankulua puutu ensivuonnakaan :D

Lopuksi Hyvää Uutta Vuotta kaikille ja muistakaahan raketteja ampuessa, että lähistöllä voi olla eläimiä, jotka pelkäävät niitä ja kärsivät niiden paukkeesta. Itse kaksi sellaista koiraa omistaneena tiedän, että tuo on hirveää kärsimystä paukkuaralle koiralle.

Ja tietenkin vielä lopuksi. Kiitokset kaikille blogejani vuoden varrella lukeneille, toivottavasti olette viihtyneet niiden äärellä. Toivotaan myös, että sama tahti jatkuu ensivuonnakin ja tulisi tulospuoleltakin kerrottavaa hieman enempi :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti