sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Ellan pennut 2 viikkoa :)

Oikeastaan tässä ei ihmeempiä muutoin ole tapahtunutkaan. Pennut kasvaa ja Akun kanssa on harkoissa käyty ja lenkeillä tietenkin, tosin helteet hieman verottavat noita matkoja.

Pentujen kanssa mennyt aika loistavasti ja ongelmitta. Kahdelle pennulle on nyt ottajat Esteri lähtee Mummolleen Ristiinaan ja Einari lähtee Tampereelle, kunhan ajat ovat otolliset.

Eipä noita muita vielä paremmin ole kauppailtukaan, ennen kuin saadaan nuo isyydet selvitettyä. Siinähän pääsi niin käymään, että Aku pääsi kuittaamaan Choccon jälkeen, vaikka olikin jo tuossa vaiheessa leikattu, mutta kuulemma on mahdollista, että leikattu uros astuu vielä parivuotta leikkauksen jälkeen nartun...uskomatonta mutta totta. Nyt siis otamme varmanpäälle ja selvitämme tuon isyyden DNA testein...on se kuitenkin aina mukavampi myydäkin koiraa, kun tietää varmaksi onko Jack Russell terrieri...vai parson mix. Sikälihän ei noilla eroa ole, muuta kuin rotua olevat saa Wörkkikerhon rekisteriin ja toiset on vaan sekarotuisia...Virallisesti Kennell liiton rekkarissa kuitenkin molemmat X-rotuisia :/

No sit tuota tilannepäivitystä. Silmät ovat auenneet kaikilla ja kovasti ovat kasvaneet :) Pikkasen on tullut uusia värejä esiin. Esterillä on korvanreunassa hieman ruskeaa ja Eemelillä on toisen korvan sisäpuoli ruskea :) Einarilla oikean korvan kärki valkoinen, kun muuten musta :)

Alkaa olla täyttä

Essi 530 grammaa

Essi

Esteri 675 grammaa

Eemeli 550 grammaa

Einari 650 grammaa

Ernesti 650 grammaa

Ernesti

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla,että yksi pennuista matkaa tänne ;) Suloisia kaikki!!! Akullekin terveisiä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sinnepäin tulee :) vaikka ei sulle tulekaan...vielä ;)

      Poista