sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Takut 6.3.2016 Lempäälässä

Niinhän sitä jatkettiinkin tänään. Taisin eilen hieman vilustua, kun olin tuolla kaverin seurana kolmosten kisaa seuraamassa ja kuvaamassa hänen ratansa. Tänäaamuna nimittäin yskitti, että epäilin olisiko Kennelyskää liikkeillä ;) (Kennelyskä siis oikeasti koirien tauti)

Ekana ratana oli Jalosen Karin laatima agilityrata, aikas helpon tuntuinen, mutta tiedä sitten olimmeko vielä nukuksissa, vai kankeita eilisestä, mutta etenemä "vain" 3,79m/s ja tuolla etenemällä siis -4,78 alle ihanneajan, kun voittajalla oli -12,01 Eli kuitenkin siis NOLLA rata ja sijoitus 3. Vaan ei Luvaa, kun osallistujia vain 5 ja kakkosluokassa nuo luvat suhteutetaan osallistujamäärään.

D Agilityrata tässä

jaa no nyt videon nähtyä, olihan siinä monta korjauspaikkaa, vaikka hyvin eteni ja nolla olikin :)

Toisena ratana jatkettiin Karin agilityradalla, joka oli suurinpiirten sama, kuin edellinen, vaan toisinpäin käännettynä, toki pieniä muutoksia oli radassa. Puomin alastulo oli tälläkertaa samaa luokkaa kuin harkoissakin, jospa sekin alkaisi toimimaan :) vaan A:alta hypättiin yli kontaktin ja siitä vitonen...tälläkin radalla tuli sijoitukseksi 3. Eli hieman oli haastetta toisillakin. Kärkikaksikonkin sijoitukset muuttuivat :)

E Agilityrata tässä

Tää olikin ratasna melkein parempi kuin tuo edellinen. Ainut tuo A:n alastulo rokotti :/ Aplodit ei tule tuosta persjätöstä putkien välissä, vaan käynnissä oli palkintojenjako samaan aikaan :D

Lopettelimme viikonlopun urakan Viitasen Annen hyppärillä. Annella oli mielenkiintoisia kuvioita, mutta kiva oli kuitenkin lähteä vailla mitään menestymispaineita kokeilemaan. Kolmantena esteenä oli kepit, siitä oikealle takaviistoon pituudelle ja sit ois pitänyt mennä kokolailla suoraa putkeen, mutta jostain syystä (ohjasin) kohti rengasta, josta kuitenkin sain pelastettua ja siitä Aku säntäsikin putken väärään päähän. No eipä siinä sit mitään, Hylkyhän siitä tuli. Loppurata jälleen puhtaasti maaliin. Tulos siis Hylky
A radan palkitut. Oikealla Tuomari Kari Jalonen
B radan palkitut

Täytyy myöntää, että yks uramme parhaista viikonlopuista. Tuloksetkin lämmitti paljon, mutta kaikista hienointa oli, että Aku pysyi kaikissa lähdöissä paikallaan, eikä varastanut ennen kuin olin antanut luvan :)

Kiitos kaikille kisoissa tapaamillemme, sekä Helille jälleen kuvista, sekä Jaanalle videon kuvauttamisesta tänään) ja Onnea Luvasta. 

Kotimatkalla poikkesimme vielä "tankkaamassa" tiimin Kalaniemen Grillillä :) 

Sai Akukin osansa. Tästä on hyvä jatkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti