lauantai 5. maaliskuuta 2016

Tampereen Koiraurheilijoiden kisat Lempäälässä 5.3.2016

Torstaina harkkojen jälkeen oli hiukan miettimisen paikka, kun ei itsellä tuntunut pää pysyvän mukana, vaan radat meni aivan koheltamiseksi, vailla ajatuksen häivää.

Lauantaina oli sit taas Tampereen Koiraurheilijoiden järkkäämät kisat SDP:ssa, ja siellähän jälleen kisattiin.

C hyppyrata oli meillä ekana ja tuomarina oli Helinin Jari. Muutama viikko tehty töitä Akun kanssa lähdössä pysymisen kanssa ja nyt oli aika testata sitä.

Rataantutustuminen ja radalle menot tuli niin äkkiä, että en kerinnyt sopimaan kenenkään kanssa videoinnista, mutta kuitenkin siis itse rataan:

Lähtö, oli kaksi hyppyä suoraan ja kolmantena oli kepit oikealle takaviistoon. Vähän jouduin Akua komentamaan kovemmalla sanalla, että jäi lähtöön, mutta JÄI odottamaan Lähtölupaa JEEEEES.

Rata meni loistavasti, tosin hieman linjat oli laveat, mutta virheetön rata ja vielä alle ihanneajankin -10,65 Eli voitto ja LUVA :)


Palkintopallilla. Akukin niin tyyriinä :)
Seuraavaksi vuorossa oli B agilityrata.

B Agilityradan voit katsoa tästä

No ei sekään huonosti mennyt, Putki vaan oli niin houkutteleva että veti Akun väärään päähän, tosin en kiellä että saatoin hieman avustaakin tuossa. Loistava rata muutoin

Päivämme päätteeksi oli vuorossa A agilityrata

A Agilityradan voit katsoa tästä

Hyvin sekin meni muutoin, mutta kontaktit oli härskejä...tai ei niitä ollutkaan.

Kokonaisuudessaan oli loistava kisapäivä, Tuo hyppäri LUVA kruunasi päivän, vaikka jo pelkästään tuo lähdössä paikallapysyminenkin oli jo voitto :)

Kiitokset Koskensalon Helille kuvaamisesta ja Onnittelut SERTistä ja noususta kolmosiin :)

Huomenna jatketaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti