sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Klag Kokkola 15-17.7.2016

Kun kerran lomalla oltiin, niin pitihän tuo Klag Kokkolassakin lähteä kokemaan. Paljon sitä on juttua kuullut ja ihmiset kehuneet. Kisapaikka on siis Kokkola Campingissa, aivan meren rannalla.

Matkaan lähdettiin jo keskiviikko iltana, olihan tässä n.400 km ajettavana. Tosin tarkoitus ei ollutkaan kokomatkaa suhata yhteenmenoon :) Matka eteni lähestulkoon kolikkoa heittämällä: Huittinen-Sastamala-Kankaanpää-Kauhajoki-Kurikka-Vaasa ja lopulta jäimme yöksi Raippaluodon sillanpieleen tiehallinnon levähdysalueelle :) Toki silta ajettiin ekaks molempiin suuntiin ;)


Tiukkaa teki kyllä tällaisessa maisemassa nukkumaan meno


Sorruinpa sitä vielä etsimään illalla pari Geokätköäkin, johan edellisestä taitaa vuosi olla :) Ensimmäinen tuolla katsomani kätkö jäi katsomatta, kun ois tarvinnut mennä kiipeilemään sillan alle, joten se jäi enskertaan :D

Aamulla pääsimme ylös yhdeksän kieppeissä ja koiria lenkittämään, niin lähes samantien tuli viesti Koivulan Mirjamilta, että lähestyvät siltaa...ovat veneellä matkalla Kokkolaan myöskin, matka-aika heillä lienee jotain 14 tuntia :)

Pitihän heille käydä heiluttamassa :)

Pääsimme lopulta itsekin liikkeille ja yhden kieppeissä olimme Kokkola Campingilla. Toki kaupassakin poikkesimme matkalla. Nyt vaan rentouduaan ja tutustutaan paikkoihin. Koirien (Akun) uittamista yms.

Päikkäreillä. Meni siinäkin tunti :)

Vaasalaisetkin saapuivat :)


Perjantai.
Ajan kuluttamista iltapäivää odotellen.

Kisapaikalle mukava matka :)

Täällä vartioin minä :)
Päästiinhän sitä lopulta kisaamaankin. Ellan kanssa olimme 18. Klagin toisena koirakkona lähtövuorossa. Niinhän siinä meni, että hylly tuli, vauhtia oli, mutta hivenen tuli virheitä, tosin putki vei A:ta enempi. Ellan A rata tässä.

Akun kanssa kolmosissa oli Reetta tehnyt melko haastavan radan, jossa meni viisaammatkin vipuun, saatika me :D takaakierron kutosesteellä sijasta meni edestä, joten hylky. Loppurata meni muuten vaan sähellykseksi :/

Illalla olimme vielä juhlistamassa Annamarian ja Lissun perjantaina Pietarsaaressa saavuttamaa SERTiä. hauskaa piisasi puolille öin saakka, kunnes oli aika mennä jälleen nukkumaan.

Lauantaina sai nukkua pitkään. Eka rataantutustuminen vasta 11.10.
Haastetta päivään loi illalla alkanut vesisade, joka satoi ajoittain rankastikin.

Hyvät juottopisteet koirille radan varressa :)

Mahtava viilennyspaikka ennen starttia.

Tulipa nähtyä tuossa maksien kisatessakin, että BC jäi hännästään kii keppeihin. Kaikkea voi näköjään sattua.

meillä koirat vois edes hieman osoittaa kiinnostumista kisaamiseen :D

Hilpi oli tehnyt kolmosille kivan radan, jota hieman haasteellisti tuo keli :) Akun B rata tässä Kivasti meni kepeille saakka, josta kielto ja sen jälkeen Aku meni tervehtimään ratahenkilöä. Joka ei tälläkertaa ollutkaan rata-aleella, vaan nauhan takana. Siitä siis hylky.

Ellan B rata olikin haasteita täynnä. Jos sitä siis radaksi voi sanoa (huokaus) :D Kyllä niin oli tänään mielenkiinto hukassa. Oli taas sellaista vääntämistä, että pois tieltä. Ei edes keliä voi laittaa syyksi, kun radallepääsyä odotellessa seisoi vesilävessä lähes vatsaansa myöten ja pyydysti pohjasta ties mitä :D  Kauhunhetket katsottavissa tässä . Ei ole näin huonosti tehnyt rataa, kuin viimeksi viimevuoden toukokuussa Forssassa :)

Lauantai ilta päätettiin Akun kanssa C agilityradalla. Tuomari Katariina Virkkala oli tehnyt kivan radan, joka aluksi näytti ihan hirveältä, mutta aukesihan se lopulta :) Lankesimme kyllä, kuten moni muukin, kepeille menoon, jossa oli putken suu tyrkyllä ja sinnehän se Aku sukelsi...Kato ite siitä eteenpäin :) Melko hyvin meni siis loppuun :)

Sunnuntaina sääolosuhteet tekivät tepposet. Aamu aloitettiin D Agilityradalla Akun kanssa, joka menikin suurimmaksi osaksi hyvin, ainoastaan kolmoshypylle tuuli toi Sinikan tuoksun Akun nenään radan reunalta ja sinnehän sitä silloin sännättiin ;/  tulos hylky
Ellalla jatkui märän ruohon oireyhtymä :/ Ei siis halunnut tehdä radalla mitään, kun ruoho märkää...tultiin kesken pois :(

Nyt on nämä kisat nähty ja kivoiksi todettu. Kiva ja kaunis paikka. Paljon jäi vielä näkemättäkin. Joskus toiste uudelleen :)

Nyt kotiapäin, kunhan tuo ukkoskuuro helpottaa :) mutta kuitenkin mutkan kautta, ei suoraa :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti