maanantai 6. tammikuuta 2014

Loppiasta

Alkuvuosi kulunut lenkkeilyn parissa. Olemme loppiaiseen mennessä kulkeneet koirien kanssa n 57 km :) Pisimpänä lenkkinä 18.5 km.Loppiais maanataina (6.1) tulikin sit hieman kevennetympi ohjelma (ainaskin luulimme) sillä Ylöjärvellä oli epikset, joten sinnehän se oli suunnattava.

Ylökk:n harjoitushalli on teollisuushalli, missä jokin metallipaja seinän takana...ja niinpä tuon sitten pihallakin huomaa, melkeinpä joutui etsimään oikeaa ovea, no löytyihän se kuitenkin, kun A-este oven edessä :)

Kappas seurakaveri Paulakin oli paikalla, mutta ihan outojen oirien kanssa, no ehkä heistä kuullaan vielä :)

Meidän urakkamme alkoi Akun Medi Mölli radoilla, jotenkin taisi olevan taas viimekerralla keksityt konstit olleen hukassa, kun tuntui, että mikään ei taas toimi...ja ei lainkaan ole kontaktissa :( No ei tuo sentäs ketään siellä syönyt, jos jotain positiivista haetaan :)

http://www.youtube.com/watch?v=_F3P8ArkOm4&list=PL9e4MVxd9GBayCcbaR1Gw6yDaSQOkkdm-&index=12

No kuitenkin Kiitos tuomarin, saimme Tsemppipalkinnon, eli pokaalin ja Agirotu paidan, taas jaksamme tsempata Akun kanssa :)

Kisaavien rataa hieman kauhistelimme, kun se alkoi valmistua. Pituutta radalle kertyi 242 metriä ja esteitä oli 26...tosin kepit oli puolikkaat.

http://www.youtube.com/watch?v=hiR8eU_PS1E&list=PL9e4MVxd9GBayCcbaR1Gw6yDaSQOkkdm-

Hyvinhän sekin lopulta meni...tai hyvin ja hyvin, puolivälissä Ella pyyteli parempaa ohjausta...näkyy tuolla kun meinaa ottaa käteen kii :D ja loppujen lopuksi viimeiseltä esteeltä hylky, kun Ella hyppäsi tuon väärältä puolen, mutta loistavasti mentiin muuten

http://www.youtube.com/watch?v=dVQTapRwnBk&list=PL9e4MVxd9GBayCcbaR1Gw6yDaSQOkkdm-&index=14

vauhti säilyi hyvänä toisellakin radalla, valitettavasti tuosta vaan ei saanut tulosta, muuta kuin hyvän mielen ja sehän on pääasia :)

Vaikka Akun kanssa törttöiltiinkin radalla, jäi päivästä lopulta hyvä mieli. Kiitos Ylökk.

Aku tsemppipalkintonsa kanssa :)2 kommenttia:

 1. Teillä meni Ellan kanssa tosi hyvin! :)
  Kyllä se alkaa Akunkin kanssa sujumaan, kunhan vain jaksatte treenailla ja käydä epistelemässä.
  Ylökk järjestää tod.näk. 9.2 seuraavat epikset. Tervetuloa! :)

  -Veera

  VastaaPoista
 2. Kiitos Veera. Kyllä tuo Ella alkaa pikkuhiljaa toimimaan, viimevuosi meni Felixistä toipuessa, mutta nyt näyttäisi alkavan kulkea :) Tulee Akusta vielä Soiva peli, kunhan yhteistyömme saadaan toimimaan :)
  Täytyypä laittaa päivämäärä korvantaakse :)

  VastaaPoista