maanantai 11. elokuuta 2014

Karkkipusseilua

Tänään maanantaina 11.8.2014 oli seuramme Karkkipussikisat (osallistumismaksu siis on karkkipussi, jotka taas jaetaan palkintoina)
Ilmoittautuduimme Akun kanssa Mölleihin (ulkopuolisena) ja Avoimeen luokkaan. kaksi rataa siis.

Pitkästä aikaa helteetkin helpottivat ja menomatkalla Pilvenmäelle alkoi vesisade, joka sit oikeastaan jatkuikin koko ajan.

Aku on viimeaikoina ollut hieman haluton juoksemaan (pitäisköhän käyttää fyssarilla, hyviä vihjeitä fyssarista otetaan vastaan) josko siihen saisi hieman lisää vauhtia. No kuitenkin itse kisaan:   möllirata meni mukavasti, jopa ilman ratavirheitä ja aikakin oli lopulta -15,73, eli ihan mallikas suoritus, vaikka ei tuo parhaaseen mahdolliseen vauhtiin juossutkaan :)

Taisi tuo vesisade vielä viedä vähän intoa pois, kun hain starttivalmisteluun ja lämmittelyyn Akua autosta, niin piti melkein neljällä tassulla häkin reunoista kii, että hänhän ei sinne vesisateeseen tule :)

No tuli sit kuitenkin ja tahmeaa oli tälläkin radalla juoksu, melkein sai perässään vetää, mutta kuitenkin tai juuri siitä johtuen... kun vielä viimeisestä putkesta tullessa jäi nuuhkimaan putken suulle, päästiin tuosta maaliinkin saakka. Tuloksena 0 ratavirhettä, aika toisin 17,85 yliaikaa ja sijoituksena 1.Tuimat ilmeet, vaikka palkintojenjaosta kyse :) Kuvat: Suvi Uotila

Valinnan vaikeutta

voisi sitä tietysti hymyilläkin :)
Kiitokset Ullalle tuomaroinnista ja Suville järjestelyistä. Kivat kisat oli ja mukavia ratoja. Näillä eväin on mukava lähteä torstain virallisiin kisoihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti