tiistai 5. elokuuta 2014

Viikko 30: Aksaa ja pentuja

Mihin imeeseen tää aika kuluu, kun pitäis lomallakin olla, mutta ei kerkiä blogiakaan kirjoittamaan :)

23.7 Olin SDP:ssa (sportdogpark) Lempäälässä uuden nurmen harkoissa. Tuonne asennettiin reilu viikko aikaa uusi keinonurmi ja pitihän sitä testaamaan mennä...vaikka kuumakin oli...ja hallissa melkeinpä vielä kuumempi...Reilun kymmenen minuutin harkan jälkeen oli suu niin kuiva, että kieli melkein tarttui kialakeen kii...no siitä selvisi juomalla ja juottamalla Aku. Itse nurmi oli loistavaa tossun alla, pidempää kuin entinen ja mukavan joustavaa...kiva odotella syksyn treenien alkua, varsinkin kun Akulla oli tuolla melkoinen tempo päällä :)
Kotimatkalla ajoin Kaukajärven (Tampere) kautta ja hain ystävämme Mapen kylään pentuja katsomaan :) ja poikkeshan meillä samoissa puuhissa Possu ja Otuskin ;)

Ja saihan siinä Akukin osansa huomiosta :) Kuva Jaana Hietamäki
Torstaina sit Mape linja-autolle ja itse kiiruusti harkkoihin. Pitäisköhän hommata itselle tuo sirunlukija laite, kun tänään taas ei tuntunut mikään onnistuvan, melkein sai Akua työntää takapuolesta, että sai tuon rataa juoksemaan...kiva lähteä viikonlopun kisoihin :)

Sunnuntaina 27 päivä oli vuorossa ainamukavan YLÖKK:n kisat Ylöjärven Mutalassa. Suurempia odotuksia ei kisoille ollut, muuta kuin ajatuksena harjoitella kilpailunomaisesti, olihan Agirodun radaltakarkailut vielä hyvässä muistissa.
Mutta kas A agilityrata...kontaktilta vitonen ja sit kutosesteen löysä käännös, josta Aku pääsi esteen väärälle puolelle ja siitä yli ja hylkyhän siitä pamahti...muutoin meni kivasti :)
B Hyppärillä vuorossa oli kivan oloinen (tämäkin) rata...Autoja tuli radan sivuun just meidän aloitellessa, mutta kas. Ei haitannut Akua lainkaan, vaan keskittyminen oli jopa hyvää...ainoastaan kepeille menosta tuli vitonen ja keppien jälkeisen hypyn jälkeen menin persjätöllä, joka ei selävtikään tuossakohdin toiminut...joten Aku esteestä ohi ja siitä kielto (5 virhepistettä) Tuon jälkeen menimmekin virheettä maaliin, teinpä vielä lopussa jaakotuksen (tai ainaskin jotain sinnepäin) joka sekin toimi.
Tuloksemme hyppäriltä oli 10 vp ja 8,89 sek yliaikaa, joten lopputuloksemme oli 18,89 ja sijoitus oli 4. kerrassaan parempaa, mitä olisi koskaan osannut odottaakaan, vaikka ei sijoitusta tullutkaan :)

Väripäivityksiä ja vähän muutakin :)

Essi on pysynyt kokovalkoisena


Esterille on tullut ruskeaa luomeen

Kuten myös korvalehteen

Eemelille on tullut mustaa korvaan

Einarin alkujaan musta pallo on muuttunut ruskeaksi


Ernesti on pysynyt kokolailla samana, ehkä pään päällä oleva laikku suurentunut


Kiinteän ruoan syömisen opiskeluaVälillä leikitään

Vielä kuitenkin perinteistäkin


1 kommentti: