sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Tammikuu 2016

Tammikuun kisaamiset aloitettiin heti vuodenvaihteen jälkeen 3.1 Porissa WeCan kisoissa Akun kanssa. Talvi oli tullut vuodenvaihteen jälkeen ja se sai kropan ihan jumiin, kun ei ole pakkasiin tottunut, palelin niin kisapaikalla ja hallissa oli vielä kylmempi kuin ulkona, jossa taisi olla 6 astetta pakkasta.

Niinhän siinä sit kävi, että en saanut itseäni liikkumaan tarpeeksi ja hyllyt paukkui. Yhdellä radalla vielä unohdin radankin. No näitä sattuu aina ajoittain :D

Tiistaina 26 päivä oli TamSK.n kisat ykkösluokkalaisille, no sinnehän piti Ellan kanssa mennä. Eka rata meni suht vauhdikkaasti:



A Agilityrata TÄSSÄ

Suht hyvin se meni. uomin alastulolta vitonen ja kepeille tultiin ihan liian kovaa. Lopussa vielä joku ihme liike putkeen mennessä ja siitä Ella väärään putkeen ja hylly

B hyppäri meni aivan loistavasti

B hyppäri TÄSSÄ

Vauhti oli aivan loistava alusta asti ja rata virheetön suoritus, Hivenen otin varmanpäälle tuolla kepeille tullessa ja ohjasin renkaan ja kepit vasemmalta puolen, oli siis aika hankala keppikulma. Tulos siis 0 ja aika -14,16 alle ihanneajan. Sijoitus 1.

Aivan MAHTAVAA !!! Tää oli paras rata, mitä on tähän mennessä saatu Ellan kanssa aikaiseksi. Olen tiennyt aina että sitä vauhtia löytyy, mutta syystä tai toisesta aina on tökkinyt.





Ja siis tietenkin Hyppäri LUVA, eli yhtä puuttuisi vielä kakkosluokkaan nousuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti