torstai 22. helmikuuta 2018

Helmikuu lomaviikko

8 viikko oli minulla töistä lomaa, joten suunnitelmia viikolle oli jos jonkinlaista. Patun kanssa ainakin oli tarkoitus käydä Annilla trimmauksessa.

Pakkaspäivä ja koirat nauttivar auringosta

Viikkohan alkoi maanantai aamuna Patun oksentelulla ja kuumeilulla. Jotenka siis hetkenaikaa tuota tutkailtuani soitto Forssan Eläinlääkäriasemalle, jonneka pääsikin iltapäivällä.

illalla oltiin vähän väsyneitä
Tiistai aamuna oltiin jo virkeämpi
Akun kanssa treeneissä ja samalla matkalla kauppareissussa ostin Lidlistä jumppapallon, että koirat pääsevät vähän aivotyöskentelyä tekemään.

Ella on jo melko taitava :)Hiljalleen harjoiteltu. Ihan pariminuuttia päivässä/koira. Pallosta kiinni pitäen. Eihän tuo jumppapallo, mikään Dobo pallo ole, mutta josko sitä jonainpäivänä sellaisen kin ostoa harkitsisi :) 

Päästiinhän me viikonlopussa vielä sinne Annillekin trimmaukseen Patun kanssa, vaikka vähän kylmä onkin, niin onhan vaatteet keksitty :)

Trimmauksen jälkeen. Kuva Anni Leivo, Karvahaalarin koirahoitola. 

Patu trimmattuna. Kuva Anni Leivo, Karvahaalarin koirahoitola 
Melkoisesti muuttui kyllä edukseen :) kunhan tuo tuosta taas hieman kasvaa, on komia poika kyseessä :)

Kotona trimmattuna.
Aku oli ekaks ihmeissään, jotakin tuttua tuossa on, mutta ihan erinäköinen, kuin aamulla :D ja tottapuhuakseni, niin kyllä tuossa omakin silmä kesti hetken tottua :D

Lauantaina pääsimme vielä Akun kanssa ATT:lle kisoihin. Liekö ollut pakkasviikon vaikutusta, kun ulkoilu jäänyt melko vähiin, mutta kahdelta ekalta radalta varasti lähdöstä :( No viimein kolmannella (hyppyradalla) pysyi lähdössä ja siitä Nollatulos :) nopeudella 4,24 m/s sijoitus 6/23 :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti