torstai 20. kesäkuuta 2013

Mestaruuskisat (sarja) alkaa

19.6.2013 Keskiviikko oli se päivä (yksi vuoden kolmesta tärkeimmästä) Eli alkoi Forssan palveluskoiren agilitymestaruus sarja.
Ilta alkoi pakkaamalla matkailuautoon toimistotarvikkeet, läppäri, tulostin yms...sit vaan auton nokka kohti Forssaa ja kentälle (leiriä) pystyttämään..ja ilmoittautumisia vastaan ottamaan.
18.30 alkoi minimöllien rataan tutustuminen, jossa olin mukana myös Ellan kanssa...tosin kilpailun ulkopuolella, onhan tuo kuitenkin kisaava koira.
Rata meni hyvin, tosin alkuun oli kulussa hieman nihkeyttä lähdössä...tulos kuitenkin 0 RV ja -20 AV, eli syytä olla tyytyväinen.
Tuon jälkeen olikin Akun mölliradan vuoro, On tuo Akukin kehittynyt (tai ei ainaskaan niinpaljoa ollut haisteltavaa kuin Nu-Pun kisoissa taannoin) suht hyvin kulki...toki pari pientä visiittiä...ja koivennostoa putkeen oli :/ loppu meni jo melko mallikkaasti. tulos kuitenkin 35 virhepistettä ja aikavirhettä -2,25 sijoitus 2, harmi vaan että omasta töppäilystä tuli 10 vp...no jos tuolla voitollaan Jenni innostuukin Agilitystä enemmänkin, niin ei se hukkaan mennyt :)
Valitettavasti mölliradoilta ei jostain syystä saatu videota.

Medimöllien palkintojen jako. 1. Jenni Lahtonen (kesk) 2. minä (vas) tuomari Ulla Viholainen (oik)

Kisaradalla olikin Medien (Aku) vuoro ekana ja olinkin jo varautunut, että Hylky tulee varmasti, mutta harjoitellaan nyt kuitenkin :) kolmannelta esteeltä ohi ja siitä hylky...lisäksi vielä 7 esteen näytin oikaisevan ohitse...vähän näytti videollakin vielä ohittavan esteitä, mutta muutoin olen melko tyytyväinen...Hyvä harjoitus oli.

Akun kanssa kisaradalla. Kuva Heidi Nikula

Ellan kanssa Kisaradalla. Kuva Heidi Nikula

Mineissä tuli Ellan vuoro. Rata alkoi mukavasti, Ellan seuraten ohjausta...hivenen putkessä jäi haistelemaan...ja taas vauhdilla eteenpäin, kunnes...se seiska este taas :/// en muistanut sitä tälläkään radalla...voi prkl...ja sieltä hylky (tosin en sitä ennen huomannut kuin tulosta kirjatessani)..ihmetellen että mistä tuo hylky tuli...tosin lopulta rataa pohtiessani karu totuus avautui eteeni, jonka sittemmin Tuomari Ulla minulle vahvisti...
Sikäli hauska juttu, että molemmat koirat olisivat olleet menossa tuonne seiskalle, mutta minä menin suoraa kasille :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Qw-tl49UG34

Jälkeenpäin aatellen, tuo keskittyminen ja rataantutustuminen tuli suoritettua vähän "vasemmalla kädellä" osin noiden tulospalvelu hommien vuoksi...osin sen vuoksi, että itse ajattelin, että kun toisen kanssa on jo radan tehnyt, ei tarvitse toisenkaan kanssa enää rataan tutustua...siinä kohdin löytyy petrattavaa... Mutta nyt Juhannuksen viettoon...saa nähdä tuleeko siitä kerrottavaa :)

HAUskaa Juhannusta kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti