lauantai 22. kesäkuuta 2013

TSAU:n Juhannuskisat

Mitäs sitä ihminen muutakaan tekisi, kuin harrastaisi Agilityä...näin tuumin ja lähetin ilmoittautumiseni TSAU:n Juhannuskisoihin Tuorlaan (Kaarinaan)...tosin vain kaksi lähtöä perjantaille, niin pääsee muutoin nautiskelemaan fiiliksistä.

Lähdimme matkaan jo torstaina, että saa perjantai aamuna nukkua pidempään ja on hieman rauhallisempi tuo aamu, eikä ole sitä lähtö stressi hässäkkää :) Saimme mukavan (tosin sähköttömän) paikan parkkipaikalta, johon leiriydyimme...sit vaan odottelemaan perjantai aamua.

Aamu valkeni, hieman usvaisena. Ja pikkuhiljaa alkoikin valmistelut osaltamme. Ilmoittautuminen ja sitten itse kilpailun odottelu...vähän jännitti, kun ei olla ennen oltu luonnon nurmella kisaamassa, tosin ei harkoissakaan, että mitenhän sitä mennään...onneksi kuitenkin on poutasää, että ei ole liukasta ruohoa jalan alla.

1. Rata tuli ja siinä oltiin toisina lähtövuorossa, katsotaas, miten menee...No Ellahan otti sata lasiin heti...ja pikkaisen tuntui, että ei oikein kerkiä mukana ja ohjaukset hieman saattaa kärsiä tuosta...ja tulihan niitä virheitä sit roppakaupalla...puomille jäätiin seisoskelemaan (mitä ei ole tapahtunutkaan vähän aikaan onneksi, putkelta kielto, kun palasi putkesta, kepeiltä kielto ja vitonen...ja AA.ltakin vielä tulla kontaktista vitonen, kun hyppäsi yli kontaktin.

Ei ehkä ihan kontakti mennyt oppikirjan mukaan

Tässähän näytetään jo ihan agiliitäjiltä

keinun alastuloa ootellessahttp://youtu.be/VKqNrWUr5VY

Sinänsä tyytyväinen olen, että Ellalla oli viimein vauhti päällä, vaikka noita toppauksiakin tuli...oppis vaan ohjaamaan tuossa vauhdissa...Ellan askel tuntui kevyeltä...tosin oma askel tuntuikin painavan tuossa ruohikossa :D

Toinen rata oli melko pian tuon perään, oikeastaan lähes heti, kun saatiin eka rata käytyä olikin jo hyppyradan rataantutustuminen. Tuomarina oli ekaa kertaa kohdallemme osunut englantilainen Bob Griffin, joka kuulemani perusteella tykkää olla suomessa :)

Jo ekassa hypyssä näin, että tälläradalla ei Ella kulje niin kuin äsken, oli jo eka hyppy sellainen hitusen laiska...no vauhtia saatiin kuiteskin hivenen kepeille mennessä...jossa sitten tulikin täysi stoppi...sieltä löytyi jotkin mielenkiintoiset hajut, jotka veivät Ellan nenän ties minne...välillä kävi jopa renkaalla saakka, mutta palasi kuitenkin takaisin kepeille...yksi este juostiin ohi, josta tuli kielto ja tuosta muurille ja muurin jälkeen putkeen ...tietysti väärään päähän ja hylky...nähtävästi tossuni näyttivät Ellalle väärän pään putkesta, jonne sit mentiin vauhdilla :/
http://youtu.be/DefA6KsABdo

Loppurata menikin sitten melko mukavasti, helppoahan se on kun ei tarvii jännittää...tai ainaskin kilpailupaine on poissa :D

Loppupäivän harjoittelin kuvien ottamista ja ihmettelin, mitä tuo tirinä on, kun kuuluu, mutta illalla sen huomasin, että nahkahan siinä vain tirisi...palaessaan...onneksi vain käsivarret :)  Illan olikin väsynyt olo, kun itsellä tuo auringonkesto ei ole parhaasta päästä...yleensä tällaisina päivinä pysyn mieluummin sisällä.

Ullan koira Tami, Agilityradalla. onko kontakti, vai ei ? :D


Illalla ihailtiin superkuuta, sekä istuttiin iltaa ainaskin Salon Koirahallin Taskisten, sekä erään tuolla tarvikkeita myymässä olleen pariskunnan kanssa...oli siellä tosin muitakin. Mukavaa oli. Nukkumaankin pääsimme joskus yhden maissa yöllä :)

Lauantai aamuna heräilimme varhain kymmenen aikoihin...muutama pikku lenkki koiruuksien kanssa ja muutkin aamutoimet, kotiin lähdimme ajelemaan puolenpaivän jälkeen, koska helle tuntui jatkuvan edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti