sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Vain muutaman sekunnin tähden.

Vähän on jäänyt kirjoittelut viimeaikoina vähemmille, tosin mitään kummallisempaa ei ole tapahtunutkaan harkkoja lukuunottamatta. Niissä menty milloin mitenkin. Aku on löytänyt oman lajinsa, nimetään se vaikka Akulityksi...Agilityä siis, mutta aivan omalla radalla :D Ellan vauhti on vähän hiekkakentällä hukassa, mutta sisähalliharkoissa mennään tosi kovin. Muutenkin puuhailut on jääneet vähiin yllättäneen hellekauden vuoksi. Itse kun ei kauheasti tuosta helteestä perusta, niin harkatkin tahtoo jäädä...kai tähän kohdin sopisi tuo Papu ja pojat yhtyeen kappale Helle...ja sanonta, "että voi kun pian tulis pakkanen" :D ei vaiskaan kyllä tääkin mukavaa on :)

Perjantaina oli vaihteeksi Suvin harkat kentällä, torstain harkat siis oli siirretty perjantaille, kun Suvin piti päästä katsomaan Hunkseja Nice Runiin :) Ellalla oli eka kierros jälleen sellainen nenämaassa kierros...ja sai olla kokoajan hoputtamassa lisää vauhtia...Toinen kierros menikin melko vauhdikkaasti ja ihan kelpoisesti :)
Akulla on vähän tuolla kentällä hajuaisti määräävänä tekijänä ja menee paremmin nenän perässä, vaan kun laitettiin hihnaan ja Suvi piti hihnasta kii, kun minä ohjailin, niin meni aivan mallikkaasti, kyllä tuo Akulity jossain vaiheessa vielä Agilityksi muuttuu :)

Harkat kun saimme päätökseen suuntasimme matkailuauton keulan kaupan kautta kohti Hyvinkäätä...ja Roturace tapahtumaa...siellä siis rotujoukkueet (neljä koiraa/joukkue) kilpailevat viehejuoksussa, 80 metrin veto vieheen perässä. Joukkueen aika määräytyy kahden keskimmäisen joukkueen ajan mukaan, eli siis paras ja huonoin aika poistetaan.

Pääsimme Hyvinkään vinttikoiraradalle siinä hieman 21 jälkeen ja löimme auton parkkiin, sit vain iltalenkki koirien kanssa, iltapalaa ja nukkumaan...taisi kaupasta ostettu Pirkka olut olla huono vaihtoehto, kun siitä "tassukaljan" otettua, tuli yöllä nähtyä mitä kummallisempia unia :/

Lauantaipäivä alkoi aamusta, kuten yleensä kaikki muutkin päivät :D Ja siispä touhua ihmettelemään ja perehtymään tapahtuman luonteeseen, ekaa kertaa kun oltiin paikalla, niin kaikki oli uutta. Äkkiähän tuohon lajiin sisään pääsi....Ja varsin kivalta tuntuu.

Tosin tuon kivuuden huomanneet muutkin, koska Midi joukkueita oli 32 ja joukkueessa 4 koiraa...jokaisen vetoon menee kaikkiaan aikaa ainaskin pariminuuttia, niin tahtoo aikataulu venyä..Mini joukkueita, joissa mekin oltiin oli 43.

Viimein tuli meidän joukkueen vuoro...vähän jännitti, miten Ella tuolla menee, että viekö vietit, vai nenä, kun joillakin koirilla tuli viehettä kiinnostavampaa radan varresta...

Mutta huoli oli aivan turha, Ella teki aivan loistavan juoksun ajalla 8,53 sekuntia...ja seurasi loistavasti viehettä. Kun viehe teki pienen mutkan teki sen Ellakin. Ellan yksilöaika sijoittui sijalle 31, kun koiria luokassa oli kaikkiaan 172 eli aivan mainio vauhti siis...melkein 10 metriä sekunnissa...vähän jäi kaivelemaan tuo, kun jätin pannan kaulaan, olisi tuo puolsekkaa varmasti lähtenyt ilman pantaa...no näistä on hyvä jossitella :)

Räyhäjengin yhteispotretti: Ella, Nita, Mojo ja Ihqu

Valitettavasti joukkuekisassa ei menestystä herunut, kun kaksi koiraa joukkueestamme teki ylimääräisen kunniakierroksen :D

Täytyyhän vielä lopuksi antaa kunnia heille joille se kuuluu, eli palkintopalli kuva :) Hävittiin Kanalle ;)

1 12 Roskaraketit X-rotu 16,12
2 34 Leather Is Better - LIB Amerikankarvatonterrieri 16,23
3 25 Leevi and the Ladies "Working" Jack Russell Terrier 16,3
Eli siis tuolle MC Kanalle, joka kisasi Roskarakettien joukkueessa. Mutta mikä hienointa, niin "ykkösjoukkueemme" Leevi ant the ladies, sijoittui kolmansiksi :) Hyvä Wörkki russelit :D

Tässä vielä Wörkkirusselien radat:

http://www.youtube.com/watch?v=-9VqDOYCfZM&feature=em-upload_owner

Otsikkoon palatakseni, onko siis järkeä olla vuorokausi reissussa ja ajaa 250 km, että koira saa juosta 8ja puol sekkaa...sitä en tiedä onko siinä järkeä, mutta ainaskin se on KIVAA...ja ensivuonna uudelleen, molempien koirien kanssa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti