maanantai 20. toukokuuta 2013

Sunnuntai Nummelan kisat

Saavuimme Nummelaan suoraa Vierumäeltä yhden pysähdyksen taktiikalla. Olimme paikalla noin 18.30. Lauantai päivän kisat olivat päättyneet ja toimitsijat olivat pois lähdössä.
Menin kysymään, onko mahdollista yöpyä parkkipaikalla, niin toivottivat tervetulleiksi ja sanoivat, että hieno juttu, koska juuri keskiviikon ja torstain välisenä yönä oli paikalla tehty ilkivaltaa, ensimmäistä kertaa kentän oloaikana.
Jäimme siis paikalle yöksi ja parkkeerasin auton "yläkentälle" missä toimitsijoiden autot on yleensä, Saimme ohjeet missä hyvät lenkkipolut, koiran uittopaikat, ravintolakin (Matkakeidas) aivan kävelymatkan päässä. Ja mikä parasta saimme luvan käyttää sähköä ja vaikka lupasin tuosta maksaa, niin rahaa ei otettu. Aivan loistavaa palvelua, Kiitos Hi-Ha...tulemme toistekin :)

Ilta kului tietenkin lenkillä koirien kanssa, kävimme Matkakeitaan pihalla kääntymässä ja sit jostain syystä tie vei nettiin, kun kerran sähköäkin sai :)

Liikettä kentällä ei juurikaan näkynyt, joku satunnainen koiranulkoiluttaja poikkesi hieman, mutta tuokin lähti muutaman minuutin päästä pois, joten rauhassamme saimme olla. Tosin illalla alkanut ukkonenkin saattoi hieman vaikuttaa asiaa.

Sunnuntaina kello soi 7.00 ja saman tien alkoi väkeäkin keräytyä paikalle, aamun kisajärjestelyjä suorittamaan. Minä koiria pissattamaan, Ai että mikä ihana koivuntuoksu ilmassa, ilma on niin raikas illan sateen jälkeen :)

Tuosta sitten auton siirto parkkipaikalle ja aamuvalmisteluihin...ja pikkuhiljaa myös ilmoittautumaan itse kilpailuun.

Aamun ensimmäinen rataantutustuminen alkoi 9.00 ja kyseessä oli agilityrata, tuomarina Anne Viitanen.

http://www.youtube.com/watch?v=wDBpdTJ1gWY&feature=youtu.be

Rata meni periaatteessa hyvin, ainoastaan A:lla oli ongelmia, ylösmenosta kielto ja alastullessa kontaktivirhe, niistä 10 virhepistettä, Yliaikaa radalta tuli noin 8 sekkaa.

Toisena ratana oli edelleen Agilityrata, mutta tuomariksi (Harjoittelija) oli vaihtunut Reetta Mäkelä.

http://www.youtube.com/watch?v=0U535qYaTJ0&feature=em-upload_owner

Jotakin ongelmaa on nyt tuon A:n suhteen, kolmas kielto peräkkäin ylösmenosta. Oliskohan tuolla Nummi-Pusulassa sattunut jotain sen suhteen...tosin Ellalle on jostain syystä kertynyt vähän painoakin liikaa, niin tuollakin varmaan voi olla vaikutusta :/ pari pikku karkaamista radalla, joista ekasta pussiin...ja siitä hylky.

http://www.youtube.com/watch?v=IKrpVY1BvAw&list=PL9e4MVxd9GBYEI3NxmY30zQeLXudyjyo3

Täytyy se vähän elpyäkin starttien välillä :)

Kolmantena oli hyppyrata vuorossa, tuomariharjoittelijana edelleen Reetta Mäkelä.

http://www.youtube.com/watch?v=F2hMTn65rlk&feature=em-upload_owner

JEE...Se oli 0 rata :D :D tosin yliaikaa, oli 22 sekkaa, saattoi Ella alkaa jo hieman väsymään...ja sit nuo kepit tökki tosi pahasti, mutta selvittiin siitä kuitenkin.. Sijoitus lopulta 5. Tosin viimeinen tuloksen saanut.

Jäljellä olikin enää kotiinlähtö. ..ja tietenkin -paluu. Kiva viikonloppu oli takana koiramaisissa merkeissä. Koiratkin alkoi toimia, kun kerkisi heidän kanssaan touhuamaan, uskottava se on, että niin kylmiltään, ettei ole pariin päivään kerinnyt heidän kanssaan tekemään mitään, ei kannata kisaan lähteä (perjantai) tänään oli jo kulku paljon parempaa.

Ajeltua tuli viikonloppuna 552 km ja tankillinen naftaa meni, tosin tuossa oli jo alla omat epiksetkin, että ei koko tankillinen tällä reissulla mennyt...
Tästä taas odottelemaan seuraavia seikkailuita. ja nyt on LOMA :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti