sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Viikko 19 ja sen tapahtumia

Viikko menikin melko rasittavissa merkeissä, kun Ellalla oli juoksun Tärppikausi, niin Aku oli aivan hulluna tuon perään. Oli työtä ja tuskaa pitää heidät erillään.

Keskiviikkona oli matkailuauton valmistelua torstain epiksiä varten ja toimistotarvikkeiden sekä vesien (yms) kantoa autoon. Sit pikaisesti molempien koirien kanssa 3,5 km lenkki (siis erikseen) aikaa kului tuossa 50 minuuttia. Tuosta kentälle harkkoihin, että Anitaa auttamaan, koska ei loukkaantumisensa jälkeen ole edelleen täydessä kunnossa.
Kotiin päästyäni ajattelin, että eiköhän tuo Aku jo ole ollut tarpeeksi aikaa vapaana ja Ella häkissä, niin eikös mitä...kun olin siirtämässä Akua häkkiin, niin eikös tuo napannut käteen kii...siinä sitä sit neuvoteltiin hetkenaikaa, että kuka tekee ja mitä, mutta kyllä tuo lopulta häkkiinsä meni...tosin ei sovinnolla. Tällaista tää terrieriestin huonompi päivä :/

Torstaina olikin sitten ForPK:n epävirallisten kisojen pitopäivä (helatorstai kun oli) joten sinne lähdin aamusta. Kotona vielä tutkailin matkailuautoa ja laitoin vesipumpun päälle, niin eikös alkanut lirinä kuulumaan ja vedet lattialle :( Jonnekin oli siis jäänyt vettä syksyllä, joka oli jäätynyt ja rikkonut vesiletkun). No sit ei vettä käytetä säiliöstä...ei siinä muu auta.

Kentälle päästyä, toimiston ja kisan valmistelua...Kunnes hetkeä ennen kilpailujen alkua, huomasin, että agrikaatista ei tule virtaa autoon...Sitä sit selvittelemään Suvin kanssa...ja kohta alkoi ropina kuulumaan ja jotain muoviosia lenteli agrikaatista (moottorin ja generaattori osan välistä) Se tiesi siis paluuta paperitöihin ja tuloslaskennat kynällä ja paperilla. Onneksi kuitenkaan ei aivan hirveästi osallistujia ollut.
Kisat saatiin hyvin käytyä, vaikka ei tietotekniikka pelannutkaan ja vaikka välillä sateli vettäkin melko reippastikin.
Täytyy myöntää, että vaikka välillä tuntui melko kaaokselta, niin hyvin tuo lopulta meni, kaipa sitä itselläkin alkaa olla jo tuota kokemusta...ja muukin talkooporukka oli suorastaan loistavaa, siitä heille vielä suuret kiitokset.

Ihmeellisempää tällä viikolla oikeastaan ei ole tapahtunutkaan, perjantaina hieman kuvailin, kun sattui sää olemaan suotuisa...lauantaina hieman harjoitusta mm. välistävetoja yms.

 Siinä se viikko kuluikin, hieman tuo tärppikausi tosiaan haittasi menoa, mutta nyt jo alkaa olla takana. Ensiviikolla oliskin melkoisesti ohjelmaa, mutta siitä taas lisää jatkossa...

Käpy on hyvää

vaan keppi paras

tää ei ole ihan suora

juu ei se oo

vaan ei haittaa :)

Ella lähti seuraamaan lintua ja päätyi naapurin pellolle, jonne edellispäivänä levitettiin lietelantaa (sian)

No tultiin kyllä vauhdilla, kun kutsuin

kaksin kaunihimpi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti