lauantai 18. toukokuuta 2013

Perjantai ja Nu-Pu:n epikset

Olipa helteinen päivä...töistä pääsin kahdenmaissa ja suunnitelmissa oli lähteä viimeistään neljän aikoihin pitäisi lähteä kohti Nummi-Pusulaa ja epävirallisia agilitykisoja.
Tuli sitten ukkoskuuro hivenen hidastamaan auton pakkausta, kun ei viitsinyt ihan rankimmalla sateella kantaa tavaroita autoon (toki osa oli jo kannettu edellispäivänä).
Kello oli vartin yli neljä kun viimein pääsimme matkaan ja vielä pakollinen pika poikkeus Forssassa...tosin siinä nyt ei kauaa aikaa mennyt.
Matkalla tein sen virheen ja uskoin navigaattorin reittiä ja ajoin Loukun risteyksen kautta, kun Someron kautta olisi saattanut olla nopeampi, vaan ei sitä tiedä...no kuitenkin paikalla olimme noin 17.55 kun rataan tutustumisen piti alkaa 18.00.
Eli ei paljoa kerinnyt koiria "lämmittämään" ja tarpeillaan käyttämään...niinpä tuo sit kostautui ja molemmat tekivät tarpeensa (pienemmät onneksi) radalle, Aku vieläpä putkeen :(

Ella A:lla. Kuva Kia Nevander

Ellan möllirata meni melko hitaasta, ei ollut lainkaan sitä normaaliakaan virtaa :/ ja varmaan tuossa tuli jokunen omakin virhe tehtyä johtuen tuosta hitaasta vauhdista.

http://www.youtube.com/watch?v=QyLu3Rwmc-M&feature=youtu.be

Aku taas mölliradalla aloitti vauhdilla, ohittaakseen kolmantena olevan puomi, johon takaisin...sit satunnaista kulkua radalla...kunnes putkeen ja sinne koiven nostaminen :/ Radalla harhailu jatkui tuon jälkeen päätyen kentän reunalla olleeseen ojaan, josta kaappasin tuon kainaloon ja pois kentältä.

http://www.youtube.com/watch?v=qJdHJRqvPj4&feature=youtu.be
Onneks eivät sanoneet sukunimeäkään oikein, ei kukaan tunnista jälkeenpäin ;)

Ellan kisarata oli loppua kohden nopeneva, tosin vauhti tuostakin puuttui lähes tyystin, minkä vuoksi radan suorittaminen oli vaikeaa. Virheitä tuli A.lta kielto, kun ohitti sen ekaksi, mutta palasi kuitenkin A:lle ja siitä ilman vauhtia ponnisteli nousun ylös...toinen virhe tuli kepeiltä...joten ratavirheiksi tuli 10 vp...yliajasta ei sitten viitsi puhuakaan, mutta sitä oli runsaasti :/

http://www.youtube.com/watch?v=aKvLf68s4j0&feature=youtu.be

Näistä huolimatta, saatiin Tuomarin Suosikki palkinto...jotakin lohtua sentäs kurjaan päivään :)

ja tuolta sitten kohti Vierumäkeä ja metsästysterrieri näyttelyä ...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti