lauantai 18. toukokuuta 2013

Viikolla tapahtunutta (Keskiviikko torstai)

Keskiviikko 15.5.2013 Koska Ellalla oli juoksu käynnissä, niin lupauduin Forssan Pussikoirien kisoihin ratamestariksi. Olin tapahtumapaikalla ennen neljää, kun kisa alkoi kello 17. Esteet oli suurinpiirtein kentällä ja niinpä aloimmekin Ullan kanssa rataa tekemään.
Rata saatiin kohilleen eikä tuomarinkaan (Leena Rantamäki-Lahtinen) tarvinnut kokorataa uusiksi laittaa :D

Maksi kolmoset aloitti hyppyradalla. tuosta medit jatkoi ja minit päätti...Sit radan muuttaminen Agilityradaksi ja järjestys sama...Ykköset jatkoivat kakkosten jälkeen Agilityradalla ja lopettivat hyppäriin. Mukavasti oli meidän jäseniä kisaamassa (monella eka kisa) ja täytyy myöntää, että kivan näköistä menoa heillä jo.

Kisa sujui hyvin ja aikataulussa. Joten viimeinen koira taisi startata 21.10. ja sit tuosta pääsikin jo kotia lähtemään.


Torstai 16.5.2013 viikonlopun menojen vuoksi auton pakkailua ja Suvin harkat...ja hellettäkin olisi, saa nähdä miten koirat kulkee...
Ellalla kulku hivenen väsynyttä, ei jaksaisi juosta kun on niin hikikin, mutta suoritti kuitenkin esteet suurinpiirtein haluamallani tavalla.
Aku sit taas, hetken meni...kaksi estettä ja putki hienosti, kunnes taas nenään tuli hajuja...ja mentiin. Koitto uudelleen ja sama juttu...muutamankerran kokeilua, päätyen lopulta vilvoittelemaan kentän reunalla olevaan ojaa lähes kainaloita myöden :)

No sit vaan koirat autoon ja kotia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti