sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Lauantai ja Metsästysterrieri näyttely


Aku ekaa kertaa matkailuauton kyydissä (kuva perjantailta)

Saavuimme Vierumäelle Aavehallin pihaan noin kahden aikaan yöllä. Eihän siis tuo ajoaika Nummi-Pusulasta viittä tuntia Vierumäelle ole, vaan poikkesimme matkalla kahvilla eräillä tuttavillamme :) Ei siis muuta kun auto parkkiin ja koirien häkit alkoviin ja pedit kuntoon ja nukkumaan...

Aku oli vähän ihmeissään, olihan tuo ensimmäinen reissu hänellä matkailuautossa...että siellä vielä nukutaankin :) Kerran heräsin yön aikana, taisi olla Osmo kun hallilla kävi tavaraa tuomassa, mutta ei siitä haittaa ollut, jatkoinpahan samantien nukkumista...Aku hieman murahti, mutta kun huomasi, että ei ole vaikutusta, niin jatkoi kanssa uniaan.

Kello soi yhdeksältä ja sit noustiin ylös ja puuronkeitolle. Siirsin auton viimevuotisen kehän paikalle, Versowoodin seinän viereen, että ei ihan keskellä pihaa olla...onneksi sää näyttäisi suosivan, eikä tule liian aurinkoista päivää :)
Kehät käynnistyi hieman yhdentoista jälkeen ja ilmoitin molemmat koirat näytteille, kun kerran tänneasti ollaan ajettu :) Koskisen Katri lupasi jälleen esittää heidät, Ellan kanssahan ovatkin jo vanhat tutut, esittihän Katri Ellan jo viime kesän kesäleirillä, kuten metsästysterrieri näyttelyssäkin.


Niinpä siinä jälleen kävi, että kakkossija tuli, kuten useasti ennenkin...kerran on Ella tuon Lyylin voittanut. Luokkahan on siis tietenkin Wörkki russelit: Nartut, yli 12,75 tuumaa, sileäkarvaiset yli vuoden ikäiset :) Selvää eikö vain :DSit odoteltiinkin, että tulee Parsonien vuoro, tuota odotusaikaa hyödynnettiin mm. syömässä käymällä ja olikin jälleen tosin maukasta hirvisoppaa tarjolla, melkein meinasi viedä kielen mennessään :)

Pakkohan se oli ruoan päälle hieman oikaista :DViimein tuli parsonienkin kehän vuoro, kehässä oli 5 urosta.Niinhän siinä kävi Akullakin, että toiseksi tultiin. Luokkahan oli siis Parsonrussellinterrieri urokset

Pikkuhiljaa näyttelykin sit loppui ja tulokset varmaankin saattaa tulla tuonne http://www.jrtcgbsf.fi/ sivulle.

Me tuosta lähdimme ajelemaan kohti Vihtiä ja Nummelaa, koska seuraavana päivänä siellä olisi kisat Ellan kanssa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti