sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Agility SM:t Oulussa

14.6.2015 Oli tuossa alkujaan suunnitelmia, että lähdemme tuonne matkailuautolla (turistina siis) ja jatkamme siitä pohjoiseen...No aina ei elämässä mene, niin kuin haluaisi.

Vaikka ei tuo pohjoisen reissu toteutunutkaan, niin päälle jäi halu lähteä katsomaan paikanpäälle. Olinhan jo vuosi sitten Tampereellakin finaalit katsomassa ja totesin, että kuinka upea kisatapahtuma voi ollakaan...fiilis aivan muuta, kuin tavallisissa kisoissa :)

Siitä jäi siis ajatus päälle, että pikkuautolla sit matkaan ...no menin tuon kertomaan FB:ssä...ja eihän sitä sit peruakaan voinut :D...siitä ois kuullut monta vuotta ;)

Lähdin sunnuntai aamulla kotoa noin kello 6. ja mukava oli ajella, kun sai melko rauhassa mennä...Auton tankkaus Orituvalla ja pikku tauko Viitasaaren ABC:lla...en juossut ympäri :)

Aikas kivaan aikaan olin Oulussa...noin 12.45 ja kun kisapaikalle pääsi tuli aivan upea fiilis päälle...muistan vieläkin sen auringonpaisteen, kuuman kumirouheen tuoksun, koirien haukut ja kuulutukset...ja tuli olo, ei hitto, mä oon oikeesti täällä :)

Sikäli hyvin ajoitettu saapuminen paikalle, että toinen koirakko, minkä ehdin näkemään oli seurakaverit Ulla ja Tami...tuo niin jo lajissa Legendaksi muodotunut parivaljakko, jonka ratoja ihmiset seuraavat tarkoin...on ne yleensä niin Upeita...Tällä kertaa valitettavasti Tami tiputti yhden riman ja heidän kisansa oli käytännössä siinä, koska jatkoon (finaaliin) pääsi nollatuloksella tai 50 parasta koirakkoa...Minikoirakoita taisi lopulta olla finaalissa noin 80.

Paljon tuli nähtyä upeita suorituksia (toki myös surkeita pettymyksia) karsintaradoilla...mutta porukka oli hienosti mukana kannustamassa radan loppuun ja mahdollisuudetkin menettäneitä...

Maksien finaalia odotellessa

Jos karsintaradoilla oli upeita suorituksia, niin oli niitä finaaliradoillakin. Upeaa seurattavaa, kun koirakot meneevät ilman varmistelua kaikki tai ei mitään tyyliin, itsestään kaiken antaen...Tekevät nollarataa silloin, kun sen tarvii...ehkäpä nuo juuri senvuoksi ovatkin mestareita....Kaikki kunnia heille, niin Mitalikolmikoille kaikissa kokoluokissa, kuten myös kaikille Kilpailuhin päässeillekin, mainitaan nyt tässä vielä parhaat kaverilistalta löytyvät: Tamskin medi joukkue (Joukkue SM 1.), Ville ja Aino (minien SM hopea) Peksu ja Tiina (medien SM 11.) Chili ja Sari (minien SM 13.)

Kisapäivä venyi hieman aikataulusta, mutta koko rahalla sitä nautitaan, kun kerran paikalle on tultu ja finaalit katsottiin aivan loppuun saakka...Upeaa..ja jännitystä riitti aivan viimeisen koirakon viimeiselle rimalle saakka...

No sit vaan kohti kotia...jaa mutta missähän auto on ? ...en muistanut yhtään laittaa merkille, että mihin tuon jätin...no löytyihän se lopulta, vain noin 100 metriä kierrettyä :) ja kotiapäin pääsin lähtemään auton kellon mukaan 19.48...

Ajatuksena oli poiketa jossain pikapuoliin kahvilla, mutta kun ajo maittoi, niin ajoin samantien Jämsään Patalahden "Essolle" ...jossa tankkasin ja kävin kahvilla....hiukan oli paikat puuduksissa...

Kotia pääsin noin 02.40

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti