sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

TSAU:n Juhannuskisat

21.6.2015 Parivuotta sitten oltiin Juhannuskisoissa Tuorlassa ja aateltiin, että tänne on tultava ensivuonnakin, niin oli puitteet hienot. Valitettavasti joutuivat luopumaan tuosta Tuorlasta kisapaikkana ja päätyivät omaan halliin, joka ainaskin tuntui huonolta vaihtoehdolta, kukapa sitä nyt haluaisi juhannustaan teollisuusalueella viettää ? No olihan niitä siellä tänäkin vuonna...eikä välttämättä kuitenkaan huono ajatus...Ihmisethän sen juhannuksen tekee, eikä puitteet :) No on tuo ehkä kuitenkin jonkinverran enempi normaali kisatapahtuma, kuin vanhaan "hyvään" aikaan :)

Tänä vuonna siis suuntasimme kuitenkin sinne myös lauantaina...olishan sitä voinut jo perjantainakin mennä ;)

No itse asiaan:
Aamu aloitettiin hyppärillä Ellan kanssa. Vähän tahmeasti lähdettiin liikkeille ja kepeillä tuli kielto ja puolestavälistä vitonenkin...mutta loppumatka mentiin huimaa kyytiä...Tuloskin saatiin tällekertaa...tosin 20 vp oli, joten ei sillä juhlita...ja sijoituskin oli 4, mutta kuitenkin ehkä tuon Ellankin tuosta kulkuun saa, tosin ei tässä tällä hetkellä nyt kiiruttakaan sen kanssa ole :) Akun kanssa ei hyppärille osallistuttu, kun hyppäriluva on jo taskussa :)

Kuva: Sirpa Saari

C Agilityradalla mentiin Akun kanssa, ja omia virheitä tehtiin...Tosin Aku menee aikas kuumana aina ekan radan, joten sekin hieman vaikuttaa :)

AKUn C agilityrata TÄSSÄ

Lähtö tuosta jäi näkymättä, mutta lentävällä lähdöllä tehtiin ja hieman liikaa otin oikealle, kun koitin tuota ensimmäistä putken päätä blokata, niin Aku meni tuomari Saria tervehtimään...Sari tuosta ei tainnut perustaa, kun ohitti putken sisäänmenoaukon, niin antoi kieltovirheen. Vähän laajoilla kaarroksilla mentiin ja vähällä oli puomille säntääminen, mutta sain kuitenkin tuon palautettua takaisin reitille.
Kepeille mennessä olin itse hieman edessä sohlaamassa ja siitä vitonen. muutoin meni hyvin, mutta tietenkin puomin alastulolta vitonen, kun loppusuora avautui. 15 RV ja -1,88 AV sijoitus 5.

E Agilityradalle lähdettiin melkein vailla odotuksia. Tuomari Leena oli tehnyt sellaisen lähtösuoran, että oksat pois omenapuurosta...tuosta (siis putkesta no 5 selviää, niin sit on taivas auki ) Lähtösuora siis hyppy, rengas, hyppy, hyppy, putken takapää :D ...ja vielä meidän pitäis tehdä tuohon lentävä lähtö ...Ohhoh..
Onneks oli hyviä parsonikavereita...Helinin Jari ja Ristimäen Annamaria, jotka vakuuttelivat että kyllä sä siihen pystyt :)

AKU:n E agilityrata tässä

No onnistuihan se, vaikka ei tuo mitään kaunista katseltavaa ollutkaan...olis tuo saattanut tuosta mennä ihan itsekin, mutta kun ei uskaltanut vaan antaa mennä, niin tuli varmisteltuakin melkein liikaakin...no kuitenkin virheettä selvittiin, kuten koko rata loppuun saakka, vaikka tarkalla nuo kontaktitkin on...niin tulos kuitenkin 0 RV ja aika 34,28 (-8,72) Eli Meille napsahti siitä Toinen LUVA tilille :))) Sijoitus 2.

tulokset
Palkinnoilla taas

Harmi, tuo yks mudi sekoittaa...no kuitenkin kaksi Parsonia. Parson on paras <3

mikäs siinä sitten...kotia hyvillä mielin ja saunaan...loppuilta FB:ssä ja telkkaria katsellen...

Väsyneet, mutta onnelliset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti