sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Päivitystä

21.6.2015 Ohhoh...ompa mennyt aikaa edellisestä kirjoittelusta. Niin se aika kuluu, kun on mukavaa...tai muuten ei ole inspiraatiota.

Paljon on tapahtunut matkanvarrella. Säädetty on puoleen ja toiseen. Kisoissa harjoiteltu lähdössä paikallaan oloa ja kuitenkin tällä hetkellä mennään lentävällä lähdöllä...sillä kuitenkin tullut tulostakin...siitä edempänä.


Agilitytarpeet on kummasti lisääntyneet pihalla
On noita tarvikkeita vähän lisääkin. Keinu oottelee uutta pinnoitusta ja Pöytä jalkojen lyhentämistä. A:kin tekeillä :)

A hakee vielä muotoaan.
Ella ja uusien Inov8.en testausta
Kyllä tällä kentällä jo saa jotain pientä harjoiteltua...tosin senverran pieni kenttä on, että mitään isoa rataa ei saa tehtyä, mutta pieneen tekniikkatreeniin, missä harjoitellaan jotain korkeella vireellä tehtävää (esim. lenkille lähtiessä) on oikein hyvä :)
Kevät meni kisoissa tuota säätöä hakiessa, toimiiko lähdössä, vai eikö toimi...useimmiten ei :(

joskus pysyikin kyllä

Ja päästiin itse suoritukseen :)
Lopulta Vammalassa (Sastamala) sanoi Kujalan Juha, nuo viisaat sanat...mikset ota lentävää lähtöä Akun kanssa, kun lähdöt meni pilalle järjestään...ja hyllyt paukkui.

Tuosta viisastuneena otin heti viimeisellä tadalla lentävän ja pääsi "treenaamaan" kisavauhdilla menoa...No tulos ei päätä huimannut, 20 virhepistettä ja aika 41,07 (-2,93) Mutta kuitenkin tulos :) ja palkinnoillekin päästiin sijalle 3.
Kolmas sija...Voiton vei Annamaria ja Lissu. Parson on paras <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti