sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Pussikoirien omat kisat

21.6.2015 Osaltamme (7.6) olleet kisat käynnistyi jo reilu viikko ennen itse kisoja, koska toimin osan aikaa VKT:na kisoissa (paitsi nuo itse kisaamani lähdöt, joihin oli nimetty toinen henkilö)
Kitu ohjelman käyttöä siis ja lähtöluettelon laadintaa/ kilpailunumeroiden arvonnat/kiskirjeen lähetys sekä kaikkea pientä, vielä viime päivinä luokkanousijoiden muutokset. Puuhaa riitti siis, aina edellispäivään ja lähtöluetteloiden, arvostelulipukkeiden ja kilpailunumeroiden yms. tulostamiseen ja leikkaamiseen :) No eipä iskenyt kisajännitys :D

Paperitöiden valmistelua

Hyvin sai hommat tehtyä, tosin olihan tuota jo tullut harjoiteltua helatorstain kolmosten kisoja edeltävinä päivinä...vaikka hieman nuo kyllä eroavatkin, pelkissa kolmosten kisoissa ei ole luokkanousuja yms.

Kisa-aamu koitti poutaisena. Paikalla olimme noin 8.30 ja sit vaan paikkoja laittamaan kuntoon, itselle oli toimistovuoro, lähinnä yhtenä sähläämässä :D Välillä kisatenkin.

A Agilityradalta ei paljoa mainittavaa...Akulla kierrokset tapissa ja 20 vp ja yliaikaa, omien pikku kierrosten takia n 20 sek...no tulos kuitenkin...
B Agilityradalla vähän jo parempaa, enää 10 VP ja n 10 sek yliaikaa, eli parempaan suuntaan :)
C Hyppärillä käväsin Ellankin kanssa...tai no Ella halusikin lähdöstä suoraa toimistoon...hylly siis jo ennen ekaa estettä...tehtiin kuitenkin rata läpi pikkuvirheillä, että sai osansa hänkin..

Tuossa välissä olin taas toimistossa, kunnes Ilona sanoi, että tää ja sit on yks koira ennen sua ...no siitä sit vauhdilla Aku hakemaan autosta ja pieni lämmitys ja lähtöön....

Vauhti ei mikään paras mahdollinen ollut, mutta 0 tulos ...ja aikakin riiitti...-2,88 alle ihanneajan, eli LUVA tuli siis (eka meille) Sijoituskin lopulta toinen.

Palkinnoilla. Tuomarina Reetta Pirttikoski
Meidän tiimi :)
Tuosta sit jatkettiin kisapäivää normaalisti kakkosten kisoilla...talkoilua siis edelleen. Kiva kisapäivä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti