perjantai 9. joulukuuta 2016

Hupsistakeikkaa 28.11.2016

Töissä olin pitämässä taukoa Halkivahan Seolla. Tuolla sattui telkkarista silmään ohjelma "lentävät koirat" huippu sarja, jossa tarkoituksena olisi löytää kahdentoista viikon aikana löytökoirista valituista koirista yksi, joka lopulta pääsisi lentämään lentokonetta. Samalla kouluttajallahan on aikaisemmin ollut koira joka ajaa autoakin.

No itseasiassa ei tuo telkkariohjelma ollut pääaiheeni tässä blogissa, vaan tuossa ohjelman loputtua lähdin tauolta reippaasti takaisin autolle. No reippaushan kostautui ja auton perän kohdilla astuin lumen peittämän jään päälle ja hupsis -nuriin.

Hieman käsi tärähti, mutta ei kauheammin vaivannut loppulenkillä (työpäivää jäljellä noin 4 tuntia) Vaan kun lähdin töistä kotia alkoi särky.

Tiistaina sit lekuriin ja röntgeniin. Ei mitään varmaa näkynyt, epäiltiin hiusmurtumaa, mutta kolme kuvia katsonutta lääkäriä ei varmaksi osannut sanoa, onko hiusmurtumaa, vai ei. No käsi lastaan kuitenkin ja saikkua.


Eli siis ainakin parit treenit ja yhdet kisat jää välistä.

7.12 Kävin uudelleen lääkärissä ja röntgenissä. Ei hiusmurtumaa, joten saa olla jo ilman lastaa. Nähtävästi (vaan) nivelsiteet venähtäneet. Ei aksakieltoakaan, kun en sitä koiraa siellä kanna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti