torstai 8. joulukuuta 2016

Tamsk:n kisat 19-20.11.2016

19.11. Olihan se jo aika välillä Akunkin kanssa kilpailla. Paikkana siis Tamsk:n halli Tampereella. Tai käytiinhän me kuukautta aikasemmin jo kertaalleen yks hyppäri iltakisoissa, mutta siitä nyt ei paljoa jäänyt kerrottavaa. Hylly nelosesteellä, muuten ois mennyt hyvin. Toki kisaamattomuus näkyi.

Ja siis itse aiheeseen. Päivä aloitettiin Mikkilän Sarin tekemällä agilityradalla. Niinhän siinä kävi, että kun tässä oli metsitytty kolme kuukautta ja tuolla oli niin kova haukunta, että Akuhan otti sellaiset kierrokset, että. Varasti siis lähdöstä, eikä minkäänlaisia korvia mennessään. Eli jälkeenpäin aateltuna tuollaisen varastuksen jälkeen kannattaa heti ottaa pois radalta. Ei se siellä radallakaan mitään kuuntele.
Toinen rata oli Nybergin Johannan tekemä agilityrata. Nyt tuo pysyikin lähdössä jo hieman paremmin, ainoastaan ennakoi lähtöluvan. Ja sit mentiin, eikä mikään ihan huono rata ollut. Ainoastaam puomin alatulolta vitonen, muuten virheettä :) Aikakin oli -6,51 alle ihanneajan :) Sijoitus 15/46

Katso Akun rata tästä

Kisapäivä jäi kahteen starttiin, kun illalla oli Pussikoirien pikkujoulu, eikä sieltä sopinut myöhästyä :)

20.11.2016 Seuraavana aamuna jatkettiin Ellan kanssa. Taas oli tuomarina Mikkilän Sari ja Ellan kanssa starttasimme kolmansina.
Startti meni hyvin ja itseasiassa ratakin. Ainoastaan kepit oli (meille) hieman huonossa avokulmassa ja siihen mentiin vauhdilla, sai kuitenkin taivutettua itsensä toiseen keppiväliin, mutta sit iski joku haju nenään ja kepit mentiin nenä maassa -tai ainakin melkein. Just ennen keppien loppumista pää nousi ylös ja sit karattiin. No sain tuon tuosta palautettua, joten vitosella päästiin. Loppumatka mentiinkin vauhdilla, ainoastaan yks valssi hieman valahti, mutta siinä oli tilaa Ellan mennä, joten ei lisävirheitä tullut. Maaliin päästiin viidellä ratavirheellä ja -6,51 alle ihanneajan. (Sama tulos siis, kuin Akulla eilen toisella radalla) Sijoitus 5/15

Toisella radalla mentiin kokolailla sama rata toiseen suuntaan. Aivan loistavasti menikin puomille saakka, joka oli neljänneksi viimeisenä. Siinä hyppäs yli alastulokontaktin, sen jälkeen sivulle hyppyeste ja toiseks viimeisenä esteenä olleen putken väärään päähän, joten hyllytettiin sit se rata :)

Katso Ellan rata tästä

Aivan hassu sattuma oli, kun viikonlopun tulokset oli aivan kuin peilikuvat :)  Lauantaina Aku hyllytti toisella esteellä ja toisen radan vitosella aikaan -6,51. Sunnuntaina Ellalla eka rata vitosella aikaan -6,51 ja toinen rata hyllytettiin toiseks viimeisellä esteellä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti