tiistai 6. joulukuuta 2016

SekalaistaTässä blogissa koosteena parin lenkin kuvailua, vieraissa käyntiä ja orava :D22.10 Käytiin jälleen TSAU:lla kisaamassa Ellan kanssa, tuloksena kolme hylkyä

29.10. Kävin kaverin pyytämänä Lamminharjun ulkoilualueella täällä Urjalassa. Siellä oli paikallisen Slovakiancuvac kasvattajan kasvattitapaaminen. Lupauduin hieman vieraana ihmisenä kopeloimaan heidän koiriaan (näyttelyjä varten, että oppivat vieraisiin ihmisiin) tutkimaan hampaat ja pallit. Ihan kivoja koiria, kukaan heistä ei edes yrittänyt syödä minua :)


Lopuksi kävin omien koirien kanssa lenkin, että nuokin pääsee välillä vieraissa paikoissa lenkeilemään :)

6.11.2016  Tuli pihallemme "melkoinen riesa" ei ole muutamaan vuoteen ollutkaan ja taas tuli, nimittäin pari oravaa :D No eihän niistä muuten riesaa ole (toivottavasti) muuta, kuin että pitää muistaa katsoa lintulaudan alle ennenkuin päästää koirat pihalle.

Niinhän siinä kävi, että Ella ois mennyt oravan perässä vaikka puuhun ( no menikin pensaaseen 15 cm korkeuteen) Aku tyytyi juoksemaan ympäriinsä ja haukkumaan puskan/tolpan juurella. Tilanteen rauhoituttua meni varmaan pari tuntia ennen, kuin toinen malttoi tulla sähkötolpasta alas ja mennä metsään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti