maanantai 12. joulukuuta 2016

Janakkala 11.12.2016

Täytyy myöntää, että tuo Janakkalan halli ei ole koskaan kuulunut suosikeihini. Ei siinä sikäli vikaa ole, mutta tuo lähtö ja odottelualue on hieman ahdas, varsinkin jos koira on helposti kontaktia toisesta koirasta ottava. Toki harjoituksella tuotakin saisi kohennettua ja hieman treenimielessä sinne lähdetiinkin, toki ei ne nollatkaan pahitteeksi olisi.

Eli siis pois mukavuusalueelta ja Janakkalaan kisaamaan :) Olihan siellä jokunen toinenkin, muilla paitsi viimeisellä hyppärillä, kaikilla oli noin 45 osallistujaa, eli tietää odottelua, kun vaan yksi kenttä käytössä.

Alkuun lähdettiin B agilityradalla ja sellainen haukku oli ilmassa, että Akuhan lämpesi niin, että varasti lähdöstä, joten otin samantien pois radalta ja ulos.

Kuvan koirakko ei liity tapaukseen


A agilityrata oli B radan toisinto.

C hyppärillä oli jo hieman into laantunut ja malttoi odottaa lähtöluvan, rata meni hienosti, ainoastaan kepeille menosta vitonen, oli hieman hankala kulma ja kiersi ekan kepin väärältä puolen. Etenemä oli 4,05 ja sillä sijoituttiin 21/45

D hyppärillä taas varastettiin, menin kuitenkin jatkamaan (vaikka väärin kyllä olikin) no en vaan kerinnyt kolmantena olleen kolmenmetrin putken suunnittelemalleni puolelle ja putkesta ulostullessa Aku ajautui neloshypyn ohi ja hyppäsi sen takaakiertona :/ No tuosta jatkoin kisanomaisesti maaliin suunnitellulla lailla ja aivan loistavasti menikin. Aikaa näkyi menneen 31,83 ihanneajan ollessa 32 sek. Etenemä ois ollut ihanneajalla 3,9m/s. No hylky kuitenkin siis meille.

Jäi meille kuitenkin kotiintuomisiakin. Ostin FB kirpparilta Ellalle Back On Trackin verkkoloimen, jonka sain tuolla :)

Tyytyväiselle tyttö vaikuttaakin. Ja ihan passeli kokokin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti