tiistai 6. joulukuuta 2016

Piirinmestaruuskisat

Tänävuonna oli Forssan Pussikoirien vuoro järjestää Etelä-Hämeen kennelpiirin piirinmestaruuskisat agilityssa. No minähän olin VKT:na ja sitä myöden ohjelmaa oli tiedossa, sekä ennen, että jälkeen varsinaisen kisapäivän. No olihan Ulla toisena kyllä, eli itsekin kisaamaan pääsen.

Kisoja edeltävänä päivänä sit iskikin paniikki. Kesällä ostamani läppäri ei suostunut avaamaan Kitu ohjelmaa, eikä edes suostunut toimimaan tulostimen kanssa. Päivä meni sitä tutkiessa ja yhteyksiä otellessa, sekä myyjäliikkeen tekniseen tukeen, että Kitu ohjelman luojaan. Kuitenkin mitään selvää syytä ei löytynyt, miksei hommat pelaa. Eikä siis saatu pelaamaankaan. No onneksi Niina lähti kokeilemaan omalla koneellaan ja sai ohjelmat ladattua ja lopulta kaikki liput ja laput tulostettua ja leikattua yhdessä Anun kanssa. Siitä heille suuret kiitokset :)

21.8.2016 Kisapäivä saatiin käyntiin

Minien hyppärin rataantutustuminen käynnissä
Hyppärillä Aku varasti lähdössä ja pientä paniikkia iski peliin. Sain kuitenkin korjattua ja mentiin nollilla, kunnes yksi riman pudotus ja lopuksi toiseksviimeisellä esteellä hyllytys, este mentiin väärään suuntaan (olis pitänyt valssata)

Agilityradalla pysyikin lähdössä hyvin, pääsin kolmosesteelle kuten olin suunnitellutkin. Ihan hyvin siitä eteenkinpäin, vaikka hankala keppikulma olikin, kunnes takanurkassa oman hätäilyn vuoksi Aku hyppäsi yhden hypyn takaisinpäinkin, josta siis hylly.

Akun osalta päivä päättyikin siihen, koska emme medijoukkuetta saanut kasaan yrityksistä huolimatta.
Ellan kanssa olimme mineissä kakkosjoukkueemme kolmantena koirakkona ja kisapäivän viimeisenä koirakkona. Ellalla hienovauhtinen rata, ainut että putkesta ulostullessa tuli kovaa ja hätäilin, enkä ohjannut seuraavana olevaa hyppyä, josta tuli ohi -ja hylky

Kova, mutta kiva kisapäivä takana.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti