perjantai 9. joulukuuta 2016

Parsonien mestikset 27.11.2016

Parsonien mestikset pidettiin tänä vuonna Lohjalla Lägi-areenalla. Paikka oli meille uusi, joten pitihän siellä jo senkin vuoksi käydä katsomassa ja kisaamassa. Eihän tuonne nyt mikään pitkä matka ole, vain noin110 km, josko joskus toistekin sinne eksyisi kisaamaan.

Tänävuonna vaikutti olevan vähemmän osallistujia, kuin edellisvuosina, niin jälkeenpäin oli vielä epiksetkin "yleisille koirille", joten en sit Ellaa ottanut ulkopuolisena kisaan, vaan säästin tuon epiksiin.


Akun kanssa ratamme meni jälleen, kuin normi eka rata. Kierroksilla lähdössä ja varastus startista. Pakkohan silti koittaa mestaruuskisoissa. No hyllyksihän se meni jälleen.

Loppusuora aukeaa. Kuva: Alina Sillanpää


Epiksiä odotellessa
Vaikka tiesinkin, että aikataulu venyy epiksien vuoksi, varsinkin kun mölliluokkakin välissä, niin pitihän niihinkin sit osallistua, kun kerran tänneasti oli tultu. Eli molemmille koirille kaksi rataa.

Ellan kanssa oli melkoista säntäilyä. Hieman vaikuttaa, että tylsistyy tuollaisista pitkistä odotteluista, no tietäähän sen itsekin. Joten meno oli sellaista on/off menoa, eli joko ollaan stopissa tai sit mennään niin pirusti ja yleensä jonnekin muualle, kuin mitä yritän ohjata.

Akun kanssa meni hieman paremmin. Itseasiassa pääsin harjoittelemaan tuota starttia ja pysyi toisella radalla jo loistavasti lähdössä. Oli jopa niin hyvin kuulolla, että otti puomin alastulonkin ihan pysäytyksenä -ekaa kertaa kisakierroksilla. Tosin loppmatkasta hyllytettiin sekin rata.
Päivän saldo oli siis 5 hylkyä, mutta meni hyvänä häiriötreeninä :)

Kohti kotia kovassa tuulessa ja tuiskussa. Liikennettä on ja liukasta kakkostiellä. Kotimatka meni hyvin kelistä huolimatta -kunnes. Kotitiellä jo melkein kotona, itseasiassa kymmenen metriä ennen oman tontin rajaa peura hyppäsi pellolta auton eteen -paniikkijarrutus ja niin liki, että olisko enää sunnuntaihesarikaan mahtunut peuran takapuolen ja Kian nokan väliin. Huh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti